Lexus LS Luotettavuus

Lexus yhdistää korkeatasoisen käsityötaidon ja liioitellun muotoilun erilaisissa malleissaan. Se toimii tunnetun japanilaisen autonvalmistajan Toyotan ylellisyysosastona, mutta sillä on enemmän persoonallisuutta ja vetovoimaa. Lexus LS on täysikokoinen luksussedan (F-segmentti Euroopassa), joka toimii Toyotan luksusdivisioonan Lexuksen lippulaivamallina.

Yleiskatsaus

Neljän ensimmäisen sukupolven aikana kaikissa LS-malleissa oli V8-moottorit ja ne olivat pääasiassa takavetoisia. Neljännessä sukupolvessa Lexus tarjosi nelivetoisia, hybridi- ja pitkävetoisia versioita. Vakiovarusteena on 3,4-litrainen V6-kaksoisturbomoottori, joka tuottaa silkkisen pehmeät 416 hevosvoimaa. Moottori kuulostaa hienostuneelta ja voimakkaalta kovalla kaasulla, mutta hiljaiselta matkalla. Vaihteiden vaihdosta huolehtii 10-vaihteinen automaatti.

Luotettavuus

CR antoi 2020 LS:lle 53 pistettä 100:sta kokonaisarvosanasta. J.D. Power ei ole vielä arvioinut LS:n luotettavuutta. LS:n omistajat ovat yleensä tyytyväisiä sen tyyliin ja suorituskykyyn. He eivät kuitenkaan koe, että se on arvokas.

Turvallisuus

Koska Lexus LS 500h on pienen sarjan ajoneuvo, sille ei ehkä koskaan tehdä Euro NCAP:n riippumatonta törmäystestiä. Tämä pätee myös moniin sen kilpailijoihin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että LS 500h olisi vaarallinen. Sen kiistattoman laadukkaan rakenteen lisäksi Lexus on täynnä kehittyneitä turvallisuusominaisuuksia, jotka on suunniteltu vähentämään kolarin todennäköisyyttä.

Jälleenmyyntiarvo

Alan toimijoiden mukaan Lexus LS 500:n ennustettu viiden vuoden arvon aleneminen on 50 %. Viidessä vuodessa sen arvo laskee noin 40 798 dollaria sen uudesta 81 597 dollarin hinnasta 40 798 dollariin.

  Lexus RC Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus ei ole yhtä halpa huollettava kuin Toyota, mutta se on lähellä. RepairPalin rankingin mukaan Lexus oli kuudennella sijalla kokonaisuutena sen alhaisista omistuskustannuksista. Omistajat käyttävät noin 551 dollaria vuodessa huoltoon ja korjauksiin, vaikka kustannukset kasvavat auton ikääntyessä.

AQ

Onko Lexus LS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus LS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus LS:ssä on?

Lexus LS on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus LS:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus LS:ssä on 416 hevosvoimaa ja 442 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka tilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus LS:n tavaratila?

16,9 kuutiometriä ( 0,479 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus LS:ssä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Lexus LS kestää?

Yksi Lexus LS 1996 kesti miljoona kilometriä. Tyypillinen Lexus kestää enintään 250 000 mailia. 300,000. Kilometrimäärät ovat tavallisia, kunhan huollot tehdään säännöllisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z