Lexus LX Luotettavuus

Lexus yhdistää korkeatasoisen käsityötaidon ja liioitellun muotoilun erilaisissa malleissaan. Se toimii tunnetun japanilaisen autonvalmistajan Toyotan luksusosastona, mutta sillä on enemmän persoonallisuutta ja vetovoimaa. Tammikuusta 1996 lähtien Toyotan luksusdivisioona Lexus on valmistanut Lexus LX:ää, joka tuli myyntiin marraskuussa 1995.

Yleiskatsaus

Ensimmäisen sukupolven LX 450:ssä oli suorakuutosmoottori, ja siinä oli seitsemän matkustajapaikkaa. Toisen ja kolmannen sukupolven ajoneuvossa oli V8-moottori, täysikokoiset teräksiset tikapuurungot (kori runkorakenteena) ja kahdeksan matkustajan istumapaikat. Toisessa sukupolvessa LX 470 jakoi ulkoisen muotoilunsa Japanin kotimaan markkinoilla myytävän Land Cruiser Cygnuksen kanssa. Sen voimanlähteenä on V6-turbomoottori, ja siinä on vakiona seitsemän istumapaikkaa tai lisävarusteena neljä istumapaikkaa.

Luotettavuus

Lexus LX 570 sai luokkansa korkeimman luotettavuusluokituksen monien testien jälkeen. Se sai jopa 4,5/5 tähteä US Newsilta, mikä on Lexuksen luokan korkein luokitus sekä toiseksi korkein Yhdysvalloissa ja jopa korkeampi kuin RepairPalin edellä mainittu 3,5/5 tähden luotettavuusluokitus.

Turvallisuus

Osana törmäystestausohjelmaansa National Highway Traffic Safety Administration antoi LX:lle neljä tähteä etutörmäyksen osalta. Luokituksia ei ole annettu yleisen törmäyssuojan tai sivutörmäystestien osalta. Insurance Institute for Highway Safety ei ole tehnyt LX:lle törmäystestejä.

Jälleenmyyntiarvo

Lexus LX 570:n keskimääräinen omistuskustannus viiden vuoden aikana on 81 869 dollaria. Tämä summa vaihtelee ajoneuvon, kuljettajan ja sijainnin mukaan. Näihin omistuskustannuksiin sisältyvät poistot, vakuutusmaksut, huolto ja korjaukset, lainan korot ja polttoainekustannukset.

  Lexus NX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ensimmäisen vuosikymmenen aikana Lexus LX 570:n huolto- ja korjauskustannukset ovat 8 286 dollaria. Tämä on selvästi alle alan luksusmaastureiden keskiarvon.

FAQ

Kuinka monta istuinta Lexus LX:ssä on?

Lexus LX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus LX:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus LX:ssä on 383 hevosvoimaa ja 403 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,7 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Lexus LX:ssä on?

8,9 tuumaa ( 22,61 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus LX:ssä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Lexus LX kestää?

Lexus LX on luotettava ajoneuvo. Jos Lexus LX:stä huolehditaan oikein, se voi kestää jopa 500 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z