Lexus NX Luotettavuus

Toyotan ylellisyysosasto Lexus valmistaa kompaktin ylellisen crossover-maasturin, joka tunnetaan nimellä Lexus NX. Ylellisyys ja teho ovat synonyymejä Lexus-nimelle kaikkialla maailmassa. Sen valmistus aloitettiin vuonna 2014, ja se on jatkunut sen positiivisen imagon ja asiakastyytyväisyyden ansiosta.

Yleiskatsaus

Euroopassa Lexus NX on myydyin Lexus-malli, ja se on myös Venäjällä myydyin luksusauto. Klassinen luksusmaasturi, jossa on vertaansa vailla oleva mukavuus ja kestävät ominaisuudet, tämä 5-ovinen katumaasturi on hyvä valinta sinulle. Ajoneuvon voimanlähteenä toimii turboahdettu nelisylinterinen suorasuihkutusmoottori, jonka iskutilavuus on 2,0 litraa. Tämän auton huippunopeus on 124 km/h, ja se kiihtyy nollasta sataan vain 7 sekunnissa, mikä on melko hyvä tämän luokan ei-urheiluautoksi.

Luotettavuus

Lexus-autot sijoittuvat korkealle useimmissa arvostetuissa kuluttajaraporteissa, mikä osoittaa niiden luotettavuuden ja kestävyyden. Lexus-auto on peräisin yhdeltä luotetuimmalta autonvalmistajalta Toyotalta, joka tunnetaan luotettavista moottoreistaan ja suorituskykyisestä käsittelystä ja ohjauksesta. J.D Power ennustaa, että vuoden 2021 NX saa luotettavuudesta 81 pistettä 100 pisteestä.

Turvallisuus

Ajoneuvotyypistä riippumatta turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kun kyse on luksusajoneuvoista, niitä pidetään yleensä turvallisempina, koska niissä on paremmat turvavarusteet. Viisi tähteä on korkein turvallisuusluokitus, jonka National Highway Traffic Safety Administration on antanut Lexus NX 2021:lle.

Poistotaso

Arvonalentumisaste määrittää ajoneuvon arvon tietyn ajan kuluttua. Toisin sanoen se osoittaa, säilyttääkö ajoneuvo arvonsa vai ei. Lexus NX:n tapauksessa sen arvon arvioidaan alenevan 45 prosenttia viiden vuoden kuluttua, ja sen jälleenmyyntiarvo laskee noin 23 982 dollariin. Se on siis melko keskinkertainen arvonsa säilyttämisen suhteen.

Huolto ja korjaus

Lexus NX 300:n ylläpito- ja korjauskustannukset sen kymmenen ensimmäisen omistusvuoden aikana ovat noin 7 136 dollaria. Vertailun vuoksi luksusmaastureiden keskimääräiset vuosikustannukset ovat 8 324 dollaria. Lisäksi on 20,47 %:n todennäköisyys, että NX 300 tarvitsee suurempia korjauksia tänä aikana.

  Chevrolet Sonic Luotettavuus

FAQ

Onko NX etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

NX on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus NX:ssä on?

NX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: NXX: Pieni maasturi 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia NX:ssä on ja onko siinä turbo?

NX:ssä on 235 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa NX:ssä on?

6,9 tuumaa ( 17,53 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

NX:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Lexus NX kestää?

Lexus on luksusmerkki, johon voit luottaa luotettavan ja ylellisen ajamisen vuosien ajan. Lexus kestää yli 100 000 kilometriä, jos sitä huolletaan valmistajan suositusten mukaisesti. Lexuksen keskimääräinen käyttöikä on 250 000-300 000 kilometriä.

Mitä NX tarkoittaa?

Vikkelä crossover. Lexuksen mukaan nimi ”NX” tarkoittaa ”Nimble Crossover”.

Tarvitaanko vuoden 2022 Lexus NX:ssä premium-bensiiniä?

Lexus NX tarvitsee lyijytöntä premium-bensiiniä, kun on aika tankata. Varmistaaksesi, että NX kulkee sujuvasti ja tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn, sinun kannattaa etsiä oktaanilukua 91 tai enemmän. NX:n polttoaineessa ei saa olla yli 15 % etanolia.

Onko Lexus vain hieno Toyota?

Monet Lexus-autot eivät ole pelkkiä Toyotoja. Vaikka ne saattavat olla Toyotoja, useimmat Lexus-autot ovat täysin erilaisia. Niissä on erilaiset moottorit, jousitusjärjestelmät ja ajotyylit. Ne eivät ole pelkkiä Toyotoja, vaan ne ovat Lexusautoja. Niissä voi olla hienot istuimet ja monia muita mukavuuksia.

  Alfa Romeo 4C Luotettavuus

Onko Lexus NX:stä saatavana hybridi?

Hybridimallit: NX Hybrid on saatavana NX 350h -mallina. Pistokehybridiä NX450h+ on saatavana myös kahtena varustevaihtoehtona, NX 350h+ -perusmallina ja F Sport -mallina. Vakiovarusteena on neliveto.

Onko Lexus NX 300h luotettava?

Kyllä, Lexus NX 300h on erittäin luotettava. IIHS on antanut sille hyvät arvosanat kaikissa luokissa lukuun ottamatta etutörmäystestiä. Vuoden 2021 NX:n ennustettu luotettavuuspistemäärä on 81 pistettä 100:sta.

Onko Lexus NX kompakti katumaasturi?

Vuoden 2021 Lexus NX 300 ylellinen kompakti katumaasturi on todellakin loistava valinta. Kaksirivinen NX tarjoaa mukavuutta ja ylellisyyttä tilavalla ja hiljaisella matkustamollaan, ensiluokkaisilla materiaaleilla ja pehmeällä ajolla. Katumaasturin turboahdettu moottori kuljettaa sitä kaupungissa ja maantiellä kunnioitettavalla nopeudella.

Onko Lexus NX tarpeeksi suuri?

NX 300 on pieni ylellinen katumaasturi, jota on helppo liikutella kaupungilla. Vaikka Lexuksessa on paljon rakastettavaa, sitä on vaikea suositella muita segmentin johtajia, kuten Mercedestä ja BMW:tä vastaan.

Onko Lexus NX hiljainen?

Lexus NX 300 on ylellinen crossover-katumaasturi, joka on poikkeuksellisen hiljainen. Lexus NX 300 on hiljaisempi kuin lippulaivasedanit moottori-, tuuli- ja tiemelun osalta. F Sportin moottorin ääni ei ole anteeksipyytelemättömän keinotekoinen, ja se voi olla joidenkin mielestä häiritsevä.

Onko Lexus NX hyvä lumessa?

NX:n arvostelut on julkaistu, ja on selvää, että Nebraskan kuljettajat pitävät siitä, miten uusi Lexus-maasturi käyttäytyy lumessa. Elektroninen AWD-järjestelmä on toinen ominaisuus, jota voidaan käyttää talviajossa. Voit valita Sport-, Normal- tai ECO-tilan.

Mikä on Lexus NX:ää vastaava Toyota?

2022 LEXUS NX VS. TOYOTA RAV4. Lexus NX on hieman pidempi kuin RAV4, mutta se on suunnilleen yhtä leveä.

Onko 2022 Lexus NX:ssä vararengas?

Lexukseen otettiin yhteyttä ja vahvistettiin, että NX:ssä olisi vararengas. Vastaus oli ”ei”. Lexus asentaa sen sijaan runflat-renkaat. Vaikka run-flat-renkaat ovat hyvä tapa päästä kotiin rengasrikon sattuessa, emme pidä tästä muutoksesta.

  Lexus IS Luotettavuus

Onko NX isompi kuin UX?

Vaikka NX on isompi ja tarjoaa enemmän tehoa ja tilaa pienemmällä hinnalla, UX on hieman uudempi ja siinä on osa Lexuksen uusinta tekniikkaa.

Onko Lexus NX:ssä mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, NX on varustettu mukautuvalla vakionopeudensäätimellä (ACC). Se toimii hyvin niin maanteillä kuin kaupunkikaduillakin. NX:ssä on myös Lexus Safety System+ 2.0 -järjestelmä. Se sisältää etutörmäysvaroituksen, automaattisen jarrutuksen, jalankulkijoiden tunnistuksen ja mukautuvan vakionopeudensäätimen.

Onko Lexus NX tilava?

Kaksirivinen NX ilahduttaa matkustajia mukavilla istuimillaan, hiljaisella matkustamollaan, ensiluokkaisilla materiaaleillaan ja pehmeällä ajollaan. SUV:n turboahdettu moottori kuljettaa sitä kaupungissa ja maantiellä kunnioitettavalla nopeudella. NX on pakattu Lexuksen runsailla turvallisuusominaisuuksilla.

Onko Lexus NX:ssä lämmitettävät takaistuimet?

Ei, NX:ssä ei ole lämmitettyjä takaistuimia. Voit kuitenkin lisätä ne lisävarusteena. Voit valita lämmitettävät tai tuuletettavat etuistuimet räätälöityä kokemusta varten. Takaistuimet, joissa on sähköisesti taittuvat ja kallistettavat vaihtoehdot, vievät ylellisyyden seuraavalle tasolle. NX Hybrid ja rohkeampi ja tehokkaampi F SPORT ovat riemastuttavia ajoneuvoja, jotka saavat sinut innostumaan.

Kuinka monta istumapaikkaa Lexus NX:ssä on?

Lexus NX:ssä on viisi istumapaikkaa, sillä edessä on kaksi kapteenintuolia ja takana yksi penkki. Takaistuimiin on saatavana lisävarusteena sähkötoiminen lepotekniikka, jonka ansiosta matkustajat voivat nojata taaksepäin ja tuntea olonsa mukavaksi pitkien matkojen aikana.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z