Lexus RX Luotettavuus

Lexus on tunnettu siitä, että se valmistaa hyviä ja luotettavia luksusautoja. Lexus RX on yksi sen vanhimmista katumaasturimalleista. Sen tuotanto alkoi vuonna 1997 ja sitä jatketaan edelleen. Lexus RX on keskikokoinen ylellinen crossover-katumaasturi, ja tähän päivään mennessä tästä katumaasturista on ollut neljä sukupolvea.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on saatavana sekä neli- että nelivetoisena. Lexus RX:n voimanlähteenä on 3,5-litrainen V6-moottori, jonka maksimi nopeus on 124 mailia tunnissa. Se pystyy kiihdyttämään nopeudesta 0-100 km/h vain 7,7 sekunnissa. Se on erittäin hyvä katumaasturi, jonka hallittavuus ja mukavuus ovat erinomaiset. Neliveto on ylellinen sekä mukava.

Luotettavuus

Lexus ei petä hypetystään myöskään luotettavuusluokituksen osalta. J.D. Powerin ennustetun luotettavuuspisteytyksen mukaan Lexus RX:n ennustettu pistemäärä on 85 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen. Samaan aikaan RepairPal on arvioinut Lexus RX:n arvosanaksi 4 viidestä, mikä auttaa sitä sijoittumaan kolmanneksi 14 ylellisen keskikokoisen SUV:n joukossa.

Turvallisuus

IIHS nimesi Lexus RX 2021:n Top Safety Pick -turvallisuuspalkinnoksi, koska se kestää kuusi törmäystestiä ja koska sen vakiovarusteena oleva automaattinen hätäjarrutustoiminto auttaa lieventämään törmäyksen vaikutuksia. IIHS suoritti Lexus RX 2021:lle kolme etutörmäystestiä ja antoi sille arvosanan ”hyvä” jokaisessa testissä.

Jälleenmyyntiarvo

Lexus on yleensä hyvä säilyttämään myyntiarvonsa pitkään. Vaikka Lexus on kallis ja korkealle luokiteltu ajoneuvo, se pitää arvonsa. Vastaavasti Lexus RX:n jälleenmyyntiarvo on ymmärrettävä viiden vuoden kuluttua, sillä Autopadren verkkosivuston mukaan Lexus RX 350:n ennustettu viiden vuoden arvon alenema on 48 %, mikä ei ole liian huono.

  Lexus RC F Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Minkä tahansa ajoneuvon huolto- ja korjauskustannuksilla on huomattava merkitys, sillä monet ajoneuvot vaativat ylimääräistä huoltoa ja ovat myös kalliita ylläpitää. RepairPalin mukaan Lexuksella on kuudenneksi alhaisimmat omistuskustannukset kaikista ajoneuvoista. Keskimääräinen Lexuksen omistaja käyttää vuosittain 551 dollaria huoltoon ja korjauksiin.

FAQ

Onko Lexus RX etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?
Lexus RX on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus RX:ssä on?

Lexus RX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Lexus Lexus Lexus: Pieni SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus RX:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus RX:ssä on 295 hevosvoimaa ja 267 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus RX:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Lexus RX on luotettavin?

Vuosi 2018 on Lexus RX350:n paras vuosi. Vuosi 2018 on saanut hyviä arvosteluja monissa julkaisuissa, eikä verkossa ole juuri lainkaan valituksia Lexus RX350:stä. Vuosi 2007 on huonoin vuosi, sillä sitä vaivasi huono kulutus ja monet muut yleiset ongelmat.

Kuinka kauan Lexus RX kestää?

Oikein huollettuna ja vastuullisesti ajettuna Lexus RX on luotettava ja kestävä katumaasturi. Se voi kestää 250 000-300 000. RX kestää 16-20 vuotta, jos sillä ajetaan 15 000 kilometriä vuodessa.

  Lexus GS Luotettavuus

Onko Lexus RX 350 hintansa arvoinen?

Lexus RX -katumaasturi on erittäin hyvä. RX tarjoaa pehmeän ajon ja hallitun käsittelyn. Siinä on myös V6-moottori, joka tekee työnsä hyvin. Matkustamo on tyylikäs ja ylellinen, ja siinä on kaksi riviä mukavia istuimia sekä laaja valikoima vakiovarusteita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z