Lexus SC Luotettavuus

Japanilaisen autonvalmistaja Toyotan luksusajoneuvoja valmistava Lexus-divisioona nauttii suurta arvostusta uusimmista malleistaan ja malleistaan. Lexus ei kuitenkaan aloittanut näitä ylellisiä ainutlaatuisia malleja hiljattain niillä on historiaa hyvien pyörien valmistuksessa. Lexus SC on Lexuksen vuosina 1991-2010 valmistama grand tourer -luksusauto.

Yleiskatsaus

2-ovisen coupe-avoauton voimanlähteenä on 4,3-litrainen 3UZ-FE V8, jossa on 5-vaihteinen automaatti. Se kiihtyy 6,3 sekunnissa 0-100 km/h ja sen huippunopeus on 155 km/h. Siinä on takaveto. Lisäksi SC430 on auto, jonka rakentamisen laatu on erinomainen, sillä sen istuvuudesta ja viimeistelystä ei ole epäilystäkään sisä- tai ulkopuolella, ja sen pitäisi osoittautua luotettavaksi autoksi.

Luotettava

Lexus on epäilemättä luotettava. Viime vuosina AutoExpress ja J.D Power ovat arvioineet ne jatkuvasti luotettavimmiksi. cars.comin mukaan Lexus SC 2005 sai 4,9 tähteä viidestä ja 100 % käyttäjistä suositteli sitä.

Turvallisuus

Yksinkertaisella napin painalluksella Lexus SC muuttuu kovakattoisesta coupesta avoautoksi. Lexus SC:n kyyti on silkkisen pehmeää. Se on nimetty neljän tähden ajoneuvoksi turvallisuus- ja törmäystesteissä.

Poistotaso

Ylellisysajoneuvon poistoaste on tärkeämpi kuin tavallisten autojen, koska niiden omistaminen ja ylläpitokulut ovat paljon kalliimpia. On arvioitu, että vuoden 2010 Lexus SC 430:n arvo alenee 6 prosenttia viidessä vuodessa. Noin 916 dollaria odotetaan menetettävän sen nykyisestä noin 15 275 dollarin hinnasta viidessä vuodessa sen tulevaan 14 358 dollarin hintaan.

  BMW 2-sarjan Gran Coupe luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus SC:n huolto- ja korjauskustannukset ovat melko keskimääräiset. Korjaus- ja huoltokustannuksiin vaikuttavat ajoneuvon ikä, ajokilometrit, sijainti ja mekaanikon ammattitaito. Lexus SC430:n vuosittaiset huoltokustannukset ovat 462 dollaria.

FAQ

Onko Lexus SC etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus SC on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lexus SC:ssä on?

Lexus SC on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Sub-Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus SC:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus SC:n teho on 288 hevosvoimaa ja vääntömomentti 317 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 4.3L/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Kuinka suuri on Lexus SC:n tavaratila?

8,8 kuutiometriä ( 0,249 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus SC:ssä on?

5,6 tuumaa ( 14,22 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus SC:ssä on 18 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Lexus SC 430 luotettava?

SC430:n laatu on kiistaton. Sekä sisältä että ulkoa auton istuvuus ja viimeistely ovat poikkeuksellisia. Sen pitäisi olla luotettava auto. Vaikka Lexus-merkki on suhteellisen uusi, sen laatumaine on hyvin arvostettu.

Minkä vuoden Lexus SC 430 on paras?

Jos etsit vanhempaa SC430-mallia, jossa on päivityksiä kohtuulliseen hintaan, vuosi 2006 on paras valinta. Aikaisempien autojen ja myöhempien mallien välillä ei kuitenkaan ole suurta eroa.

  Lexus IS F Luotettavuus

Milloin Lexus lopetti SC 430:n valmistuksen?

Heinäkuussa 2010. Kaikki Soarerin markkinointi lopetettiin ja malli nimettiin uudelleen Lexus SC 430:ksi. Näin Japani saatiin samalle viivalle muiden maailmanosien kanssa. Myös toisen sukupolven LexusSC:tä valmistettiin yhdeksän vuotta. Se päättyi heinäkuussa 2010.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z