Lexus UX luotettavuus

Lexus-tuotemerkki on tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Sen ajoneuvot ovat luotettavia, mukavia ja kulkevat pehmeämmin kuin mikään muu markkinoilla oleva ajoneuvo. Lexus UX on Lexuksen pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi. UX aloitti tuotantonsa vuonna 2018 ja se jatkuu 5-ovisena katumaasturina.

Yleiskatsaus

Ylellinen crossover SUV on rikastettu laadukkailla sisätiloilla ja ominaisuuksilla. Käytettyjen katumaastureiden vertailussa UX on kelpo. Ajoneuvo kulkee mukavasti epätasaisilla pinnoilla ja sen polttoainetaloudellisuus on hyvä. UX:n voimanlähteenä toimii 2,0-litrainen M20A-FKS I4-moottori, joka tuottaa 169 hevosvoimaa. Suorituskyky on erittäin hyvä. Se pystyy spurttaamaan nopeudesta 0-80 km/h 8,5 sekunnissa ja saavuttamaan 110 mailin huippunopeuden.

Luotettavuus

J.D. Powerin mukaan vuoden 2021 UX:n ennustetaan saavan luotettavuudesta 75 pistettä 100:sta, mikä on melko keskimääräinen tulos. Luxury Subcompact SUVs -luokassa Lexus UX on sijoituksensa mukaan sijalla #6. 5-ovinen katumaasturi on saatavana etu- ja nelivetona.

Turvallisuus

Euro NCAP:n mukaan Lexus UX sai törmäystesteissä viisi tähteä viidestä. Näistä 96 prosenttia arvioi aikuisten matkustajien suojan, 85 prosenttia lasten matkustajien suojan, 82 prosenttia haavoittuvien tienkäyttäjien suojan ja 77 prosenttia turva-apuvälineiden suojan.

Jälleenmyyntiarvo

Vuoden 2020 Lexus UX 250H:n arvonalennuksen arvioidaan olevan 46 % viiden vuoden kuluttua. Tämän arvon odotetaan laskevan noin 16 974 dollaria sen viimeisimmästä noin 36 900 dollarin hinnasta 19 926 dollariin viidessä vuodessa.

  Ferrari FF Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus-ajoneuvojen huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 551 dollaria vuodessa, joskin kustannukset kasvavat niiden ikääntyessä. Voit pitää Lexuksen huoltokustannukset alhaisina useilla saatavilla olevilla suunnitelmilla. Kalliiden korjausten välttämiseksi voi olla hyvä ajatus pidentää takuuta.

FAQ

Onko UX etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus UX on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus UX:ssä on?

UX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus UX:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus UX:n teho on 169 hevosvoimaa ja vääntömomentti 151 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus UX:ssä on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko UX hyvä auto?

Lexus UX 2022 on pienikokoinen luksusmaasturi. UX:ssä on ylelliset sisätilat, mukavat etuistuimet ja monet vakiovarusteena olevat turvavarusteet. Se on ketterä ja vakaa kaarteissa, helppo pysäköidä ja kulkee pehmeästi tien kuoppien ja notkelmien yli.

Onko Lexus UX sähkökäyttöinen?

Täyssähköinen Lexus UX 300e on suunniteltu innostamaan sinua siitä hetkestä lähtien, kun painat ”power”, ja pehmeä, nopea kiihtyvyys vie sinut saumattomalle matkalle. Äänieristetty, huolellisesti suunniteltu matkustamo on elämyksen sydän, jossa sähkö saa kaiken virtansa ilmastoinnista jarruihin.

  Lexus CT Luotettavuus

Mitä UX tarkoittaa Lexuksessa?

Urbaani crossover

Onko UX 250h hyvä auto?

Lexus UX 250h:lla on hyvä maine. Jopa luksushybridien ja sähköisten katumaastureiden luokkaan verrattuna se saavuttaa hyvän polttoainetalouden. Siinä on myös tilava matkustamo ja mukavat istuimet.

Mitkä autot ovat vertailukelpoisia Lexus UX:n kanssa?

Vaikka UX kilpailee Mercedes GLA:n ja BMW X1:n, Audi Q3:n tai Volvo XC40:n kanssa, UX on kiistatta sen lähin kilpailija. Sillä on coupémainen profiili, urheilulliset ajo-ominaisuudet ja se on yhtä tehokas kuin BMW X2.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z