Lincoln MKC luotettavuus

Lincolnilla on suuri valikoima hyviä ylellisiä crossover-maastureita, ja MKC on yksi sen hyvistä pienikokoisista ylellisistä crossover-maastureista, joiden tuotanto alkoi vuonna 2014. 5-ovinen katumaasturi on saatavana sekä etu- että nelivetona.

Yleiskatsaus

Kompakti ylellinen crossover SUV on rikastettu laadukkailla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä yhden hyvistä ajoneuvoista omistaa. MKC:n voimanlähteenä toimii 2.0-litrainen EcoBoost-turbo I4-moottori, joka tuottaa 245 hevosvoimaa. Moottori on yhdistetty 6-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Moottori kiihtyy 0-100:een noin 7,3 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 155 km/h.

Luotettavuus

Lincoln MKC:n valmistus on nyt lopetettu. Pienikokoinen ylellinen crossover oli kuitenkin hyvä lisä Lincolnin katumaasturikalustoon. Se sijoittui 7. sijalle kaikkien merkkien 11 luksuskompaktin SUV:n joukossa. MKC:n luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, mikä on enemmän kuin keskivertoa.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administrationin mukaan MKC saa 4 tähden yleisarvosanan ja 5 tähden arvosanan sivutörmäyksessä. Myös IIHS merkitsi MKC:n hyväksi törmäystilanteissa ja antoi hyvän yleisarvosanan, kiitos sen monien turvallisuusominaisuuksien, kuten automaattisen hätäjarrutuksen, ansiosta.

Arvonalentumisaste

Lincoln ei yleensä pidä arvoaan kovin hyvin. MKC:n arvonalennuksen arvioidaan olevan noin 44,3 % vain kolmen vuoden käytön jälkeen, mikä on melko korkea, kun otetaan huomioon, että jälleenmyyntiarvo on melko alhainen verrattuna tavalliseen kompaktiin katumaasturiin.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset auttavat määrittämään ajoneuvon kokonaisomistuskustannukset. Nämä kustannukset ovat yleensä korkeat luksusajoneuvoissa. Lincoln MKC:n keskimääräiset vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset ovat kuitenkin 853 dollaria.

  Lincoln MKX luotettavuus

FAQ

Onko Lincoln MKC etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln MKC on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln MKC:ssä on?

Lincoln MKC on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln MKC:ssä on ja onko siinä turbo?

Lincoln MKC:ssä on 245 hevosvoimaa ja 275 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln MKC:ssä on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Lincoln MKC:ssä on?

  • 2015 MKC:n akku ei pidä latausta 7 (100 %)
  • 2015 MKC sirius radio putoaa, ei toimi koko ajan 5 (71%)
  • 2015 MKC:n ajoneuvotietokone, elektroniikka lakkasi toimimasta 3 (43%)
  • 2015 MKC service advance trac -varoitusvalo palaa 3 (43 %)
  • 2016 MKC:n akku tyhjä 2 (29%)

Onko Lincoln MKC:ssä vaihteisto-ongelmia?

Tämä on yleinen ongelma autoissa ja helppo havaita. 2018 Lincoln MKC:n vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihtamisen viivästyminen tai hyppiminen tai narskuttelu kiihdytyksen aikana, tärinän tunne tai konepellin alta tuleva viheltävä ääni.

  Lincoln Town Car luotettavuus

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z