Lincoln MKS Luotettavuus

Lincoln MKS on täysikokoinen luksussedan, jonka tuotanto alkoi vuonna 2008. MKS oli 2. Lincoln, joka otti käyttöön MK-nimen. MKS oli myös pisin amerikkalaisen autonvalmistajan (Ford Motor Company) myymä tuotantosedan vuoteen 2016 asti. Tämä 4-ovinen sedan jatkoi tuotantoaan vuoteen 2016 asti. 4-ovinen katumaasturi on saatavana sekä etu- että nelivetona.

Yleiskatsaus

Täysikokoinen luksussedan, MKS teki vaikutuksen asiakkaisiin hyvällä tehokkaalla moottorilla ja ylimääräisellä koolla verrattuna muihin ”MK”-sektorin ajoneuvoihin. Lincoln MKS:n uusimmassa mallissa 3,6-litrainen EcoBoost V6 -moottori antaa voiman tälle tyylikkäälle ja tyylikkäälle luksussedaanille ja tuottaa 365 hevosvoimaa. MKS kiihtyy nollasta sataan kilometrin tuntinopeuteen 5,8 sekunnissa ja

Luotettavuus

Useat tekijät vaikuttavat suoraan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuusluokitukseen. Lincolnin ajoneuvot ovat hyvä valinta omistaa, jos kyseessä on käytetty auto ne voivat olla täysin luotettavia. Lincoln MKS:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta, mikä on melko hyvä. Tälläkin luokituksella Lincoln MKS on sijalla 3 19 luksusluokan täysikokoisen katumaasturin joukossa.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administrationin mukaan vuoden 2016 MKS sai viiden tähden yleisarvosanan, mikä on melko vaikuttavaa. Luksussedan on täynnä mukavuus- ja turvatoimia, jotka tekevät siitä yhden halutuimmista luksusajoneuvoista omistettavaksi. MKS on myös saanut hyvän arvosanan IIHS:n turvallisuustestien kokonaisarvioinnissa.

Poistot

Lincolnilla on huono maine arvonsa säilyttämisen suhteen, sillä sen jälleenmyyntiarvo on kaikkien autonvalmistajien listalla viidenneksi huonoin, sillä ajoneuvot menettävät yli kuusikymmentä prosenttia alkuperäisestä arvostaan vain viidessä vuodessa. Lincoln MKS on samankaltainen kuin muutkin ajoneuvot, ja sen arvon alenemisaste on korkea, 34,5 % vain yhden vuoden kuluessa.

  Ford Ranger Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset auttavat määrittämään ajoneuvon kokonaisomistuskustannukset. Nämä kustannukset ovat yleensä korkeat luksusajoneuvoissa. Consumer Reportsin tutkimusten mukaan Lincolnin auton omistuskustannukset ovat kuitenkin huomattavasti alhaisemmat kuin minkään sen luksuskilpailijan. Lincoln MKC:n keskimääräiset vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset ovat 886 dollaria.

FAQ

Onko Lincoln MKS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln MKS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln MKS:ssä on?

Lincoln MKS on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln MKS:ssä on ja onko siinä turbo?

Lincoln MKS:ssä on 305 hevosvoimaa ja 280 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,7 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Lincoln MKS:n tavaratila?

19,2 kuutiometriä ( 0,544 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln MKS:ssä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Lincoln MKS kestää?

Se, miten hyvin hoidat vuoden 2009 Lincoln MKS:ää, määrittää sen käyttöiän. Se voi kestää 200 000-400 000 kilometriä, jos sitä huolletaan oikein.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z