Lincoln MKX luotettavuus

Lincoln on viime vuosina tuonut markkinoille joitakin markkinoiden parhaista luksusajoneuvoista. Lincoln MKX on Ford Motorsin luksusbrändin Lincolnin valmistama ja myymä keskikokoinen ylellinen crossover-maasturi. Sen tuotanto alkoi jo vuonna 2016.

Yleiskatsaus

Lincoln MKX oli ensimmäinen Lincolnin tarjoama crossover SUV, ja se on tällä hetkellä toisessa sukupolvessa. Se on saatavana sekä etu- että nelivetona. Uuden MKX:n voimanlähteenä toimii 3.7 Cyclone V6 -moottori, joka tuottaa 335 hevosvoimaa. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h noin 5,9 minuutissa, mikä on keskimääräistä luksusmaasturille.

Luotettavuus

Lincolnin ajoneuvot ovat yleensä hyviä luotettavuuspisteissä. Joskus ne ovat listan kärjessä, kun taas joskus vain keskivertoa. Lincoln MKX on kuitenkin keskivertoa parempi, sillä sen luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta, mikä auttaa sijoittamaan MKX:n 9. sijalle 14:sta luksuskeskikokoisen SUV:n joukossa. J.D. Powerin mukaan vuoden 2016 Lincoln MKX:llä on korkein luokitus muiden mallien joukossa pistemäärällä 80 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administrationin (NHTSA) mukaan MKX sai melko hyvät pisteet viiden tähden yleisarvosanalla sekä törmäys- että turvallisuustestissä. Lincoln MKX saa hyvät pisteet myös IIHS:n turvallisuustestissä, mikä tekee siitä yhden hienoimmista turvallisista nelivetoisista autoista tiellä.

Poistotaso

Lincoln on tunnettu siitä, että se ei pidä arvoaan kovin hyvin ajan myötä. Lincoln MKX on kuitenkin parempi kuin muut ”MK”-perheen sisarukset. Vuoden 2018 Lincoln MKX:n ennustettu arvon alenemisaste on 35 % viiden vuoden kuluttua, mikä on alhaisin verrattuna muihin Lincolnin luksusajoneuvoihin.

  Jeep Patriot Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ylellisysajoneuvot ovat melko kalliita huolto- ja korjauskustannuksiltaan. Lincoln MKX:n vuotuiset huoltokustannukset ovat kuitenkin noin 811 dollaria, mikä on edelleen alhaisempi kuin alan ajoneuvojen keskiarvo.

FAQ

Onko Lincoln MKX etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln MKX on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln MKX:ssä on?

Lincoln MKX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln MKX:ssä on ja onko siinä turbo?

Lincoln MKX:ssä on 303 hevosvoimaa ja 278 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,7 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln MKX:ssä on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Lincoln MKX kestää?

Lincoln MKX:n pitäisi kestää mahdollisimman pitkään. MKX kestää 200 000 mailia, jos teet parhaasi sen huoltamiseksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z