Lincoln Town Car luotettavuus

Ford Motorsin ylellisyysdivisioonaan kuuluva Lincoln on yksi Yhdysvaltojen parhaista luksusautojen valmistajista. Town Car on täysikokoinen luksusauto, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1981, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2011, kun se oli kolmannessa sukupolvessa.

Yleiskatsaus

Town Car oli yksi monien käyttämistä luksusautoista. Autossa on 4,6 litran V8-moottori, joka antaa tehoa 239 hevosvoimaa. Siinä on upea korimuotoilu, joka on edelleen melko kaunista katsottavaa ja ostettavaa myös sen lopettamisen jälkeen.

Luotettavuus

Luotettavuudesta keskustellaan usein yhtenä tärkeimmistä tekijöistä, joita ihmiset pitävät ennen auton ostamista. Fordin alaisuuteen kuuluva Lincoln on ollut kuuluisa, mutta luotettavuus ei ole kaikkein paras mahdollinen. Lincolnin luotettavuusluokitus on RepairPalin mukaan 3 pistettä 4:stä. Town car on vanha auto, joten siinä olisi joitakin ongelmia, mutta auto oli melko luotettava, eikä siinä ollut suuria ongelmia.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, joka auttaa määrittämään auton luotettavuuden. Lincoln on valmistanut melko turvallisia autoja, joissa on monia turvaominaisuuksia. Town Car on testattu törmäystesteissä ja saanut hyviä tuloksia. Siinä on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, nelipyörä-ABS, luistonesto jne.

Poistot

Myös poistoprosentin määrittäminen on tärkeää ennen auton ostamista. Lincolnin autojen poistoaste ei ole kovin suuri, ja ne menettävät keskimäärin noin 60 % arvostaan 5 vuoden kuluttua. Town-auto on vanha, joten sen arvonalennuksella ei ole suurta merkitystä.

  Lincoln Nautilus Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi ratkaisevimmista tekijöistä auton luotettavuuden määrittämisessä. Lincolnin autoissa on enemmän huoltokustannuksia kuin monissa muissa autoissa. Nämä autot maksavat keskimäärin 850 dollaria vuodessa. Navigatorin kaikki huollot vievät keskimäärin noin 600 dollaria vuodessa, riippuen auton kunnosta.

FAQ

Onko Lincoln Town Car etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln Town Car on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lincoln Town Carissa on?

Lincoln Town Car on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln Town Carissa on ja onko siinä turbo?

Lincoln Town Carissa on 239 hevosvoimaa ja 287 lb-ft vääntöä. Moottori on Gas/Ethanol V8, jonka iskutilavuus on 4,6 l/ Polttoainejärjestelmä on: SEFI.

Kuinka suuri on Lincoln Town Carin tavaratila?

21,0 kuutiometriä ( 0,595 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln Town Carissa on 17 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Lincoln Town -autot kestävät niin kauan?

Town Car on suunniteltu sedaniksi, mutta sitä voidaan käyttää myös limusiinina. Se soveltuu täydellisesti pitkäaikaiseen käyttöön, sillä mikään ei voi mennä vikaan. Lincoln Town Car oli Yhdysvaltojen pisimpään tuotettu sedan. Luotettavuus ja koko ovat tärkeitä.

Mikä oli Lincoln Town Carin paras vuosi?

  • 1998 Lincoln Town Car.
  • 1999 Lincoln Town Car.
  • 2001 Lincoln Town Car.
  • 2006 Lincoln Town Car.
  • 2009 Lincoln Town Car.
  • 2008 Lincoln Town Car.
  Lincoln MKS Luotettavuus

Mikä auto korvasi Lincoln Town Carin?

Ford korvaa limusiiniversion Lincoln Town Carin MKT-vaihtoehdolla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z