Mahtuuko pitkä ihminen Mercedes SLK:hon?

Mercedes tarjoaa erikokoisia ja -tyyppisiä autoja. Ennen kuin ostat auton, sinun on siis selvitettävä, onko se mukava ajaa vai ei. Mahtuuko pitkä ihminen Mercedes-Benz SLK:hon?

Huolimatta siitä, että Mercedes SLK -avoauto on kompakti auto, pitkä ihminen mahtuu siihen täydellisesti. Niin kauan kuin olet alle 180 cm pitkä, sinulla ei ole ongelmia pääntilan tai jalkatilan kanssa. Kaiken lisäksi tässä autossa on sähkötoiminen istuin, jonka voit laskea alas, jotta olosi olisi mukavampi.

Kaiken kaikkiaan se ei ole täydellinen auto pitkälle henkilölle, joka ajaa pitkiä matkoja. Mutta se on silti riittävän mukava päivittäiseen työmatkaan. Istuimen laskemisen lisäksi pitkät ihmiset voivat myös pitää kattoa alhaalla, jotta he voivat olla riittävän mukavasti.

Jos siis olet pitkä ihminen ja pelkäät, että tämä kompakti urheiluauto ei sovi sinulle kunnolla kuten BMW Z4 tai Mazda MX-5 Miata, sinun ei tarvitse pelätä. Tämä auto on yhtä mukava kuin Audi TT, joka sattuu myös olemaan kompakti urheiluavoauto.

Minkä kokoinen on Mercedes-Benz SLK?

Sen määrittämiseksi, onko Mercedes-Benz SLK ihanteellinen pituudellesi, on tärkeää huomioida sen korkeus, leveys, pituus, jalkatila, pääntila ja hartiatila. Olemme siis korostaneet kaikki nämä mitat, jotta voit tietää, onko auto sopiva pituudellesi vai ei.

Mercedes-Benz SLK:n korkeus on 1301 mm kaikissa varusteluissa. Tämä on maasta ylöspäin. Lisäksi sen leveys on 1810 mm ja pituus 4134 mm kaikissa muunnoksissa. Muihin mittoihin kuuluvat 120 mm:n maavara, 2450 mm:n akseliväli ja 1467 kg:n paino.

  Kumpi on turvallisempi - BMW vai Mercedes?

Tässä kaksipaikkaisessa autossa, jonka yhdistetty mpg on 24, on myös matkustajien kokonaistilavuus noin 48,8 kuutiometriä. Pääntila edessä on 39,1 tuumaa, jalkatila edessä on 42,5 tuumaa ja hartiatila edessä on 52,2 tuumaa. Tämä on riittävästi tilaa 1,5-metriselle henkilölle.

Mitä etuja Mercedes SLK:lla ajamisesta on?

Erinomainen moottorin ja vaihteiston suorituskyky

Mercedes-Benz SLK 300:ssa on 4-sylinterinen moottori ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Nämä takaavat viileän ja tasaisen ajon. Kaiken lisäksi ne tuottavat jopa 241 hv ja kiihtyvät 0-100 vain 5,8 sekunnissa. Suorituskyvyn osalta kaikki SLK:n versiot suoriutuvat poikkeuksellisen hyvin.

Erinomainen ajonhallinta

Koska useimmissa Mercedes SLK:n trimmissä on vakiona ESP, ne ovat hauskoja ja suoraviivaisia ajaa. Tämä johtuu siitä, että ESP on luotu valvomaan ajo- ja liikevakautta mutkiin käännyttäessä ja tiettyihin suuntiin liikuttaessa. Tämän lisäksi järjestelmä havaitsee pyörän pyörimisen, yliohjautumisen ja jopa aliohjautumisen ja reagoi sen mukaisesti.

Hyvä polttoainetehokkuus

Toinen ominaisuus, joka tekee Mercedes SLK:sta erinomaisen auton, on sen polttoainetehokkuus. Koska tämä auto on kilpailijoitaan kevyempi, se kuluttaa vähemmän polttoainetta. Sen yhdistetty polttoainetehokkuus on 24 mpg, mikä on erinomainen sen kokoon ja nopeuteen nähden.

Kätevä kuljettajalle ja matkustajalle

Autossa on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät matkustajien ja kuljettajan ajamisesta hauskaa. Kiitos ominaisuuksien, kuten vakionopeudensäätimen, lämmitettävien istuinten ja mukitelineen, ansiosta. Kaiken lisäksi autossa on avaimeton käynnistys ja ajo. Tämä tekee siitä erittäin kätevän ajaa.

  Mitkä Mersut ovat V12-moottoreita?

Mitä haittoja Mercedes SLK:lla ajamisesta on?

Kompakti sisätila

Vaikka tähän autoon mahtuu paljon pitkiä ihmisiä, he eivät ole yhtä mukavasti kuin suuressa maasturissa tai Mercedes S-luokassa. Kyllä, 185-senttinen henkilö mahtuu tähän autoon, mutta hän ei ole yhtä mukava kuin 185-senttinen henkilö. Jos siis olet pitkä henkilö, joka aikoo matkustaa pitkiä matkoja, harkitse mukavamman auton hankkimista.

Pieni tavaratila

Tämän auton tavaratilaa halutaan myös. Verrattuna Audi TT:hen huomaat, että Mercedes-Benz SLK:n tavaratila tai takakontti on melko pieni. Tämä tarkoittaa, että et pysty kuljettamaan paljon tavaroita matkallesi tai piknikille.

Rajoitettu värivalikoima

Toinen Mercedes SLK:n omistamisen haittapuoli on se, että sitä on saatavana rajoitetussa värivalikoimassa. Autossa on yhteensä 12 väriä, kun taas muissa Mercedes-malleissa on yli 20 väriä valittavana.

FAQ

Onko tämä auto hyvä ylisuurille ihmisille?

Ei, tämä auto ei ole hyvä ylipainoisille ihmisille, koska se tuntuu ahtaalta. Ylisuurten ihmisten kannattaa etsiä isompi SL-malli, joka on tilavampi ja tilavampi. Koska se on kaksipaikkainen eikä siinä ole tarpeeksi tilaa selkänojalle istuimen työntämiseen, ylipainoiset ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi tässä autossa.

Miksi Mercedes SLK on halpa?

Mercedes SLK on melko halpa verrattuna muihin Mercedeksen avoautoihin, koska siitä puuttuu suurin osa hienostuneista ominaisuuksista, joita muissa Mercedeksissä on. Kaiken lisäksi se on pienikokoinen, joten siinä on vähemmän ominaisuuksia kuin muissa Mercedes-malleissa.

  Missä Mercedes-malleissa on ympäristön valaistus

Onko Mercedes SLK turvallinen auto?

Kyllä, Mercedes SLK on turvallinen auto ajaa. Sen mukana tulevien turvavarusteiden, kuten turvatyynyjen ja luistonestolaitteiden sekä pysähtymismatkojen lyhentämiseen tarkoitettujen laitteiden ansiosta. Muita turvavarusteita ovat muun muassa uneliaisuuden havaitsemisjärjestelmä, aktiivinen konepelti ja tutka-anturit. Kaikki tämä auttaa pitämään sinut turvassa.

Onko Mercedes-Benz SLK 300 luotettava?

Kuten kaikki muutkin SLK-mallistot, myös Mercedes SLK 300 on luotettava auto. Se sijoittuu hieman keskimääräistä korkeammalle, ja se on yksi luokkansa luotettavimmista avoautoista. Se on luotettavampi kuin BMW Z4 ja Audi TT. Mazda MX-5 Miata on yksi niistä harvoista autoista, jotka sijoittuvat luotettavuudessa korkeammalle.

Bottom line

Pitkä ihminen mahtuu Mercedes SLK:hon, mutta hän ei ole yhtä mukava kuin keskipitkä tai lyhyt ihminen. Jos siis olet pitkä ja haluat ajaa Mercedes SLK:ssa, mukavuus on asia, joka sinun kannattaa ottaa huomioon, varsinkin jos olet yli 180 cm pitkä. Kaiken kaikkiaan tätä autoa voivat käyttää lyhyet, keskipitkä ja pitkät ihmiset.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z