Mansoryn kaltaiset yritykset

Mansory on jälkimarkkinoilla toimiva autojen viritysyritys, joka tunnetaan luksus- ja eksoottisten autojen, kuten Rolls Roycen, Lamborghinin, Mercedeksen, Bentleyn, Aston Martinin, Porschen, Ferrarin ja jopa Bugattin virittämisestä. Se on yksi maailman tunnetuimmista autojen viritysyrityksistä, mutta se ei todellakaan ole ainoa.

Myös Brabusin, RENNtechin, Alpinan, Novitecin ja Techartin kaltaiset yritykset virittävät kaikenlaisia luksus- ja eksoottisia autoja samalla tavalla kuin Mansory. Brabus ja Renntech keskittyvät lähinnä Mercedes-autojen virittämiseen, Novitec tekee superautoja, Alipina BMW:tä ja Techart Porscheja.

Novitec on Mansoryn kanssa samankaltaisin yritys, koska he ovat erikoistuneet huippuautoihin, mutta erona on se, että Novitec lähestyy näitä autoja hieman järkevämmin. RENNtech ja Alpina eivät panosta kovinkaan paljon valtaviin tyyliparannuksiin, kun taas TECHART ja Brabus muistuttavat siinä mielessä enemmän Mansorya.

Kaikki nämä yritykset ovat autojen viritysalan eturintamassa, koska ne ovat helposti tunnistettavissa autoharrastajien keskuudessa. On syytä mainita, että tällaisia yrityksiä on paljon muitakin, mutta nämä ovat Mansorya monin tavoin eniten muistuttavia yrityksiä.

Brabus – Tunnetuin Mercedes-viritysyritys.

Noin 40 vuoden ajan Brabus on tuunannut Mercedes-sedaneita, -katumaastureita, -viistoperiä, -mönkijöitä ja -urheiluautoja tehdäkseen niistä nopeampia ja haluttavampia. Voit viedä autosi Brabusiin, jotta he virittävät ja parantavat sitä puolestasi, tai voit jopa ostaa valmiin tuotteen suoraan heiltä.

Useimmat Brabus-autot ovat tunnettuja niiden silmiinpistävästä, häiveettömästä ulkonäöstä, joka on vakava läsnäolollaan tiellä ja jolla on myös paljon tehoa. Brabus tarjoaa melko usein 900 hevosvoiman katumaastureita ja perhesedaneita, joten on melko helppo sanoa, että nykyajan Brabus-autoista ei puutu vetovoimaa.

  Toyota vs. Mercedes: Luotettavuus

RENNtech – AMG:n siunauksella syntynyt Mercedes-viritysyritys.

Hartmut Fehyl -niminen mies perusti RENNtechin vuonna 1989 ja oli tiiviisti tekemisissä AMG:n kahden perustajan kanssa, joka on nykyään Mercedeksen sisäinen viritysosasto. Hartmut perusti RENNtechin kahden AMG:n perustajan siunauksella, ja hänen tehtävänään oli palvella nykyisiä Mercedes AMG -asiakkaita Yhdysvalloissa.
Nykyään RENNtech keskittyy ensisijaisesti suorituskykyyn tekemällä jo valmiiksi nopeista AMG-malleista entistäkin nopeampia. RENNtech tekee myös kosmeettisia virityksiä, aerovirityksiä ja pakojärjestelmiä, ja se on yksi arvostetuimmista viritysyrityksistä, koska se on myös vahvasti mukana kilpaurheilussa.

Novitec Group – Suorituskyky En Vouge

Huippuluokan autojen virittäminen ei ole asia, jota useimmat yritykset uskaltavat tehdä, koska nykyiset Ferrarin, McLarenin ja Lamborghinin tuotteet ovat jo vaikuttavan nopeita ja näyttäviä. Mansoryn tavoin Novitec keskittyy tekemään nopeista autoista entistäkin nopeampia ja sisällyttämään niihin myös hienovaraisempia tyylipiirteitä.

Tärkein ero tässä on se, että Novitec pyrkii muuttamaan näiden autojen ulkoista olemusta hieman muuttamalla vain pyöriä ja muutamia ylimääräisiä aerodynaamisia yksityiskohtia. Novitec todellakin varaa perusteellisemmat päivitykset vain muutamaan malliin vuodessa, kun taas Mansory lähes aina uudistaa useimmat autot kokonaan.

Alpina – tunnetuin BMW:n jälkimarkkinoiden viritysyritys.

Alpina on baijerilainen autojen viritysyritys, joka on keskittynyt ensisijaisesti BMW:n sedanien, farmareiden ja katumaastureiden virittämiseen. Ero Alpinan ja BMW:n nykyisen sisäisen M-viritysosaston välillä on se, että Alpina keskittyy mukavuuteen ja tyyliin, kun taas BMW M keskittyy suorituskykyyn ja aggressiivisuuteen.

  Mercedes 190E (W201) - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Yksi BMW Alpina -mallien avaintekijöistä on, että ne tarjoavat Comfort + -tiloja, joita ei ole saatavilla tavallisissa BMW-malleissa. Näin varmistetaan, että BMW Alpina -mallit tarjoavat parhaat ajo-ominaisuudet kaikista nykyisistä BMW-viritysyrityksistä.

TECHART – Premium Porsche -räätälöintiyritys

TECHART on myös melko tunnettu aftermarket-autojen viritysyritys, joka on erikoistunut Porschen virittämiseen. TECHART tarjoaa kaikenlaisia paketteja riippuen siitä, kuinka paljon rahaa haluat käyttää ja minkälaisesta autosta olet kiinnostunut.

Jotkut autot muistuttavat Mansory-malleja, mutta useimmat niistä ovat hieman hillitympiä. TECHART on ylpeä siitä, että se on todellinen suorituskykyyn keskittyvä autojen viritysyritys, koska se tekee myös laajoja aerodynaamisia virityksiä. Monet TECHARTin 911-mallit ovatkin olleet ennätyksiä rikkovia autoja, ja jotkin niistä ovat huomattavasti tehokkaampia kuin Porschen tehtaan huippumallit.

FAQ-osio

Mikä tekee Mansorysta ainutlaatuisen?

Mansory keskittyy rajojen ylittämiseen, mikä tarkoittaa, että he ovat valmiita täysin uudelleensuunnittelemaan hämmästyttävän hyvännäköisiä autoja, kuten uuden Ford GT:n tai Bugatti Chironin. Tämän vuoksi monet eivät pidä Mansorysta, mutta kukaan ei voi sanoa, etteikö Mansory olisi aito yritys.

Mansory yrittää myydä yksinoikeutta, räväkkyyttä ja runsautta. Ei ole mikään yllätys, että monet Ferrarin omistajat haluavat tuntea itsensä erikoisemmiksi kuin ”tavalliset” Ferrarin omistajat. Muotoilukeskustelu tekee Mansory-brändistä varmasti paljon merkityksellisemmän, oli asiayhteys sitten hyvä tai huono.

  Mikä malli on pienin Mercedes-maasturi?

Mikä viritysfirma tekee tehokkaimmat autot?

Hennessey Performance on yhdysvaltalainen yritys, joka on erikoistunut amerikkalaisten muskeliautojen ja kuorma-autojen virittämiseen, ja monet heidän malleistaan tarjoavat yli 1000 hv, myös pickup-autot. Kaikkien aikojen tehokkain Hennessey-malli on Venom F5, jonka 6,6-litrainen kaksoissuperahdettu V8-malli tuottaa yli 1800 hv.

Hennessey Venom GT tarjoaa yli 1200hv, kun taas Hennesseyn katalogissa on monia 1000hv malleja, kuten viritettyjä Camaroja, Jeep Trackhawkeja ja Dodge TRM -kuorma-autoja.

Mikä on maailman ylellisin autojen viritysyritys?

Mansory on todennäköisesti maailman ylellisin autoviritysyritys, koska he ovat valmiita tekemään aivan mitä tahansa, jos olet valmis maksamaan siitä. Mansory on ainoa viritysyritys maailmassa, joka on valmis työskentelemään yli 3 miljoonaa dollaria maksavan Bugatti Chironin kaltaisten hyperautojen kanssa.

Mansory tekee myös laajasti töitä Rolls Roycen, Bentleyn, Ferrarin ja Lamborghinin malleihin tekemällä niistä entistä eksklusiivisempia, tehokkaampia ja enemmän kaikkea. Mansory haluaa sanoa, että he ovat niitä, jotka tekevät kaiken virityksen sille yhdelle prosentille urheilu- ja superautojen omistajista, ja näyttää siltä, että näin on enimmäkseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z