Maserati Ghibli Luotettavuus

Italialainen autonvalmistaja Maserati on luksusautomerkki, ja se on valmistanut autoja, jotka ovat melko kuuluisia maailmalla. Maserati Ghibli on ylellisyyttä edustava auto, joka on 4-ovinen sedan ja jossa on premium- ja ylellisyysominaisuuksia. Maseratin luotettavuus ei kuitenkaan ole kaikkein merkittävin asia.

Yleiskatsaus

Ghibli esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1967, mutta viimeisin sukupolvi esiteltiin vuonna 2013. Auton aiemmat sukupolvet ovat vuosimalleja, ja myös tuorein sukupolvi on hieno auto kahdella vaihtoehdolla. Perusmallissa on 3,0 litran twin-turbomoottori ja Ghibli S -mallissa 3,8 litran twin-turbomoottori.

Luotettavuus

Ennen kuin ostat minkä tahansa auton, on erittäin tärkeää, että sinulla on tietoa auton luotettavuudesta. Rehellisesti sanottuna Maserati ei ole ollut luotettavin automerkki, ja sitä arvostellaan usein. ReliabilityIndex on luokitellut ne 40:n automerkin joukossa sijalle 40. Ghibli on kuitenkin saanut hyviä arvosteluja, ja sen arvosana on 7 kymmenestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä vaikuttaa myös auton luotettavuuteen, koska turvallisuus on autoissa ehdoton vaatimus. Maseratin autoissa on loistavat turvallisuusominaisuudet ja -mittaukset, ja ne myös kolaritestataan säännöllisesti. Myös IIHS ja NHTSA ovat testanneet Ghibliä, ja se on saanut loistavia tuloksia. Tämän lisäksi autossa on turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustin, aktiivinen kuolleen kulman valvonta, turvatyynyt jne.

Poistot

Luotettavuus riippuu myös autojen poistoasteesta. Maserati ja monet muut eksoottiset automerkit, kuten Maserati, menettävät arvonsa melko nopeasti korkeiden ylläpitokustannusten ja herkän laadun vuoksi. Maserati Ghibli menettää noin 54 % 5 vuoden kuluttua.

  Ford Edge Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset vaikuttavat yleensä eniten auton luotettavuuteen. Maahantuodut automerkit, kuten Maserati, maksavat paljon niiden ylellisen laadun ja kalliiden osien vuoksi. Keskimäärin Maseratit maksavat vuosittain yli 1 000 dollaria kaikista huolloista. Maserati Ghibli maksaa kuitenkin keskimäärin noin 700 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Maserati Ghibli etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Maserati Ghibli on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Maserati Ghiblissä on?

Maserati Ghibli on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Maserati Ghiblissä on ja onko siinä turbo?

Maserati Ghiblin teho on 424 hevosvoimaa ja vääntömomentti 428 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Maserati Ghiblin tavaratila?

17,7 Cubic Feet ( 0,501 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Maserati Ghiblissä on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Maserati Ghibli hyvä auto?

Insurance Institute of Highway Safety (IIHS) arvioi vuoden 2020 mallia. Insurance Institute of Highway Safety (IIHS) arvioi Maserati Ghiblin ”hyväksi” sivutörmäystesteissä, katon lujuustesteissä, takaosan törmäyssuojassa ja kypärän turvajärjestelmissä, pienen päällekkäisyyden etutesteissä ja kohtalaisen päällekkäisyyden etutesteissä.

Miksi käytetyt Ghiblit ovat niin halpoja?

Maseratit ovat ylellisiä urheiluautoja, joiden arvon aleneminen on erittäin suurta. Siksi ne ovat niin houkuttelevia. Jopa yli 100 000 dollarin ikäiset Maseratit menettävät nopeasti arvonsa, joten ei ole epätavallista, että niitä löytyy 60-80 prosentilla alkuperäisestä 100 000 dollarin hinnasta.

  Maserati Quattroporte Luotettavuus

Onko Ghiblissä Ferrarin moottori?

Ghiblin 3,0-litrainen V6-kaksoisturbomoottori on Ferrarin rakentama, jotta se tarjoaisi inspiroivaa suorituskykyä luksus-sport-sedanissa. Siinä on myös rajoitetun luiston tasauspyörästö. Ajotiloja on neljä: I.C.E. (Increased control & efficiency).

Onko Maserati parempi kuin BMW?

Ghibli on 5-sarjaa parempi, ja Maserati on paljon kalliimpi. BMW on hienostuneempi, tehokkaampi ja paremmin rakennettu. Siinä on myös paljon enemmän turvallisuus- ja vempaimia. Maserati voi kuitenkin tehdä kauppaa vain ainutlaatuisella nimellään ja (kieltämättä) kauniilla ulkonäöllään.

Onko Maseratissa paljon ongelmia?

Maserati ei ole tunnetusti luotettava. Sillä on useita ongelmia. Yleisimmät ongelmat ovat sähköisiä tai jousituksen ja akseliston kanssa. Huolimatta siitä, että Maseratin suosio on kasvanut ostajien keskuudessa, sen luotettavuus ei ole parantunut.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z