Maserati Quattroporte Luotettavuus

Italialainen autonvalmistaja Maserati on luksusautomerkki, ja se on valmistanut autoja, jotka ovat melko kuuluisia maailmassa. Maserati Quattroporte on täysikokoinen luksussedan, joka on ylellinen ajoneuvo ja jossa on upea korimuotoilu.

Yleiskatsaus

Quattroporte on ollut olemassa vuodesta 1963 lähtien, ja se on loistava premium-ajoneuvo, joka tunnetaan ylellisestä laadustaan. Viimeisin sukupolvi esiteltiin vuonna 2013, ja se on 6. sukupolvi. Kuudennessa sukupolvessa on kaksi versiota, joissa on kaksi voimansiirtoa: 3,0 L V6-moottori ja 3,8 L B8-moottori.

Luotettavuus

Ennen auton ostamista on erittäin tärkeää tietää auton luotettavuus. Rehellisesti sanottuna Maserati ei ole ollut luotettavin automerkki, ja sitä arvostellaan usein. ReliabilityIndex on arvioinut ne 40:ksi 40:stä automerkistä. Top Gear on kuitenkin antanut Quattroportelle arvosanan 7 kymmenestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä vaikuttaa myös auton luotettavuuteen, koska turvallisuus on autoissa ehdoton vaatimus. Maseratin autoissa on loistavat turvallisuusominaisuudet ja -mittaukset, ja ne myös kolaritestataan säännöllisesti. IIHS tai NHTSA eivät kuitenkaan ole tehneet Quattroporteille törmäystestejä. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat kuitenkin muun muassa lukkiutumattomat jarrut, ajonvakautusjärjestelmä ja turvatyynyt.

Poistot

Luotettavuus riippuu myös autojen arvonalentumisasteesta. Maserati ja monet muut eksoottiset automerkit, kuten Maserati, menettävät arvoaan melko nopeasti korkeiden ylläpitokustannusten ja herkän laadun vuoksi. Maserati Quattroporte on yksi korkeimmista poistoasteista Business Insiderin mukaan.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset vaikuttavat yleensä eniten auton luotettavuuteen. Maseratin kaltaiset maahantuodut automerkit maksavat paljon niiden ylellisen laadun ja kalliiden osien vuoksi. Keskimäärin Maseratit maksavat vuosittain yli 1 000 dollaria kaikista huolloista. Maserati Quattroporte maksaa kuitenkin keskimäärin noin 900 dollaria vuodessa.

  Hyundai Accent Luotettavuus

FAQ

Onko Maserati Quattroporte etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Maserati Quattroporte on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Maserati Quattroportessa on?

Maserati Quattroporte on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Maserati Quattroportessa on ja onko siinä turbo?

Maserati Quattroportessa on 580 hevosvoimaa ja 538 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Maserati Quattroporten tavaratila?

18,7 kuutiometriä ( 0,53 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Maserati Quattroportessa on 21 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 21 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Maserati kestää?

Koska jokainen Maserati-malli on ainutlaatuinen, on vaikea ennustaa, kuinka kauan ne kestävät. Jos omistajat ovat ahkeria ja halukkaita panostamaan aikaansa ja rahaa auton pitämiseen huippukunnossa, jotkut mallit voivat kestää yli 100 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z