Maserati VS Mercedes Luotettavuus

Maserati ja Mercedes-Benz valmistavat joitakin markkinoiden parhaista luksusautoista. Valinta näiden kahden merkin välillä voi kuitenkin olla pelottava tehtävä, jos et tiedä, mitä etsiä. Mutta mikä on luotettavin auto Mercedes-Benzin ja Maseratin välillä?

Mercedes-Benz on luotettavampi kuin Maserati. Useimmat luksusautot ovat kuitenkin epäluotettavia, ja se on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että niiden jälleenmyyntiarvo on alhaisempi. Sen lisäksi, että Maseratin varaosien löytäminen on erittäin epäluotettavaa kuin Benzin, se on myös hyvin haastavaa.

Toisaalta Mercedes-Benz on myös epäluotettava, mutta parempi kuin Maserati. Kaiken lisäksi Mercedes-Benzin varaosien löytäminen on paljon helpompaa kuin Maseratin. Lisäksi jotkut Mercedes-luokat, kuten E-luokka, tarjoavat luotettavia autoja, joilla on myös erinomainen jälleenmyyntiarvo.

Luotettavuuden lisäksi Mercedekset ovat kaiken kaikkiaan parempia autoja kuin Maserati. Lisäksi heillä on useita automerkkejä ja -malleja, joista valita. Mercedes valmistaa vuosittain keskimäärin yli 2,3 miljoonaa autoa, kun taas Maserati valmistaa vuosittain hieman yli 75 000 autoa. Mercedeksellä on siis laajempi asiakaskunta ja enemmän erilaisia autoja tarjolla kuin Maseratilla.

Miksi Maserati on epäluotettava?

Maserati on niin epäluotettava, koska sen osat ovat kalliita ja niitä on myös vaikea löytää verrattuna muihin luksusautojen valmistajiin. Toiseksi tämä auto on epäluotettava rikkoutumistiheyden vuoksi. Viimeisenä muttei vähäisimpänä Maserati on epäluotettava, koska korjaus- ja työkustannukset ovat kalliit.

Miksi Mercedes on epäluotettava?

Toisin kuin Maserati, Mercedes-Benz on epäluotettava, koska siinä on paljon tekniikkaa. Tämän seurauksena monet asiat menevät ajan mittaan pieleen. Lisäksi Mercedes-Benzin korjaaminen on kallista, samoin kuin sen osat.

  Tehokkain Mercedes-moottori?

Maserati Ghibli VS Mercedes-Benz E300

Ulkonäkö

Maserati Ghibli ja Mercedes-Benz E300 ovat kaksi korkealuokkaista keskikokoluokan luksussedania, joissa on huippuluokan ominaisuudet. Molemmat autot näyttävät tyylikkäiltä, ja se on vain mieltymyskysymys. Maserati Ghibli näyttää kuitenkin ulkoisesti hieman houkuttelevammalta kuin Mercedes-Benz E300.

Sisätilojen osalta molemmat autot näyttävät tyylikkäiltä, mutta Mercedes-Benz E300:n sisätilat näyttävät paremmilta kuin Maserati Ghiblin. Tämä johtuu siitä, että suurin osa Ghiblin sisätilojen materiaaleista ei ole huippuluokkaa kuten Mercedes-Benz E300:ssa.

Jos siis haluat auton, jossa on ylelliset ja kehittyneet sisätilat, Mercedes E300 on parempi auto. Siinä on ympäristön valaistus, harjattua alumiinia ja ihanaa puuta, lämmitettävät etuistuimet, panoraamakatto ja paljon muuta.

Suorituskyky

Suorituskyvyn suhteen Maserati Ghibli on hieman edellä Mercedes E300:aa. Tämä johtuu siitä, että se ylpeilee kaksoisturbov6-moottorilla, joka tuottaa jopa 345 hevosvoimaa, kun taas Mercedes E300:ssa on turboahdettu nelisylinterinen moottori, joka tuottaa jopa 255 hevosvoimaa.

Luotettavuus

Kuten aiemmin todettiin, Mercedes-Benz E300 on luotettavampi kuin Maserati Ghibli. Itse asiassa Mercedes-Benz E300 kuuluu luotettavimpiin Mercedes-Benz-malleihin, kun taas Maserati Ghibli kuuluu vähiten luotettaviin Maserati-malleihin.

Hinta

Maserati Ghibli on 77 695 dollarin lähtöhinnallaan kalliimpi kuin Mercedes-Benz E300, jonka perushinta on 56 000 dollaria. Ero on valtava ottaen huomioon, että Mercedes E300 on luotettavampi kuin Maserati Ghibli.

FAQ

Kumpi auto on kalliimpi ylläpitää – Maserati Ghibli vai Mercedes E300?

Maserati Ghibli on kalliimpi auto ylläpitää. Lisäksi tämä auto on myös markkinoiden vähiten luotettavien luksusautojen joukossa. Sen rakennelaatu on huono, joten tulet kohtaamaan monia haasteita omistuksen aikana. Ja koska Maseratin osat ovat melko kalliita, tämän auton ylläpito tulee sinulle kalliiksi.

  Missä Mercedeksessä on Renaultin moottori

Vaikka Mercedes-Benz E300 on halvempi ylläpitää kuin Maserati Ghibli, sen ylläpito on kallista verrattuna tavallisiin autoihin, kuten Toyotaan ja Hondaan. Kilometrimäärän, iän ja ajotavan mukaan E300:n ylläpitokustannukset voivat kuitenkin olla suuremmat kuin Maserati Ghiblin.

Kumpi auto on suositumpi – Maserati vai Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz on suositumpi kuin Maserati. Sen lisäksi, että Mercedes tarjoaa laajemman autovalikoiman, se myös myy enemmän autoja kuin Maserati. Lisäksi Mercedes on ollut olemassa jo pidempään kuin Maserati. Tänä aikana Mercedes on luonut yhden markkinoiden arvostetuimmista ja luotettavimmista automerkeistä.

Maserati ei päinvastoin ole yhtä arvostettu tai kuuluisa kuin Mercedes. Tämä johtuu siitä, että Maseratilla ei ole ainoastaan rajallinen määrä automerkkejä ja -malleja, vaan se myös sijoittuu huonosti luotettavuuden suhteen. Niinpä harvat ihmiset luottavat Maseratiin verrattuna Mercedekseen.

Miksi Maseratin autot menettävät arvonsa niin nopeasti?

Kuten useimmat italialaiset luksusautot, Maserati heikkenee niin nopeasti, koska se ei ole luotettava. Sen lisäksi Maserati-autot hajoavat nopeammin, mikä tekee niiden korjaamisesta ja huollosta kallista. Lisäksi korjausvaraosien ostaminen ja työvoimakustannukset ovat melko korkeat.

Kuuluuko Maserati samaan luksusautoluokkaan kuin Mercedes, BMW ja Audi?

Kyllä, Maserati kuuluu samaan luksusautoluokkaan kuin Mercedes-Benz, BMW ja Audi. Muut automerkit tarjoavat kuitenkin paljon kehittyneempää teknologiaa ja ovat ylellisempiä. Lisäksi niillä on tarjota erilaisia automerkkejä ja -malleja, joita Maseratilla ei ole.

  Ovatko Mercedes-hybridit hyviä?

Muita asioita, jotka tekevät saksalaisista luksusautoista Maseratia parempia, ovat korkealuokkaiset sisätilat, erinomainen suorituskyky ja huipputeknologinen tekniikka. Voidakseen pärjätä näille merkeille Maseratin on monipuolistettava automallejaan, kehitettävä parempia sisätiloja ja lisättävä suorituskykyä.

Miksi käytetyt Maserati-autot ovat halvempia kuin käytetyt Mercedes-Benz-autot?

Tämä johtuu siitä, että niiden lähtökustannukset ovat korkeat, mutta niiden varaosat ovat kalliita ostaa ja hankkia. Jos Maserati siis hajoaa, joudut ehkä tuomaan osia maahan, mikä voi lopulta maksaa sinulle paljon. Lisäksi nämä autot ovat hyvin epäluotettavia, mikä tarkoittaa, että käytät enemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon.

Johtopäätös

Jos etsit luksusautolta luotettavuutta, Mercedes-Benz on parempi auto. Maserati on yksi markkinoiden epäluotettavimmista autoista. Lisäksi Maseratin huoltaminen on kalliimpaa kuin Mercedes-Benzin.

Tämän lisäksi Maseratin varaosien hankkiminen on hyvin haastavaa. Lisäksi tässä autossa esiintyy paljon vikoja ja työkustannukset ovat erittäin korkeat. Kaikki nämä tekijät tekevät tästä autosta Mercedes-Benziä epäluotettavamman.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z