Mazda 2 Luotettavuus

Mazda, kuten monet muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. Mazda 2 on pienikokoinen auto, mutta kolmannen sukupolven malli on myös sedan-muodossa. Auto on myös uudelleenbrändätty nimellä Toyota Yaris tai Mazda Demio.

Yleiskatsaus

Yhdysvalloissa sitä myi Toyota motors. Sitä on saatavana neljänä moottorityyppinä, joista yksi malli on hybridimalli. 1,3 litran, 1,5 litran, 1,5 litran turbon ja 1,5 litran hybridin voimansiirrot ovat saatavilla. Autossa on myös manuaalivaihteisto ja 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ihmisten tärkeä huolenaihe ennen auton ostamista, ja Mazdaa kutsutaan yhdeksi luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijalla 5. luotettavin merkki 32:sta automerkistä. Mazda 2 on myös luotettava auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 3 pistettä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehtojen osalta Mazdalla on kautta aikojen ollut kunnon arvosanat. Autoja myös testataan säännöllisesti törmäystesteissä. Mazda 2:n ovat kolaritestanneet myös monet organisaatiot, kuten IIHS ja EURO NCAP, ja se on saanut kaikilta hyviä tuloksia. Autossa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, kaistavahti, turvatyynyt jne.

Poistot

Mazdan autojen jälleenmyyntiarvo on suuri niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda 2:n arvonalennus on noin 43 % 5 vuoden jälkeen ja 53 % 6 vuoden jälkeen, mikä on autojen osalta suuri.

  Audi S4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on merkittävä tekijä autojen luotettavuudessa. Mitä pienemmät huoltokustannukset, sitä suurempi on auton luotettavuus. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda 2:n keskimääräiset vuosittaiset huoltokustannukset ovat 277 dollaria, ja siinä on myös hyvät varaosat ja pienempi mahdollisuus joutua usein suurempiin korjauksiin.

FAQ

Onko Mazda 2 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda 2 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda 2:ssa on?

Mazda 2 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda 2:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda 2:ssa on 100 hevosvoimaa ja 98 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda 2:ssa on 15 X 6 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 6 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mazda 2 hyvä lumessa?

Lumi on ainoa asia, joka aiheuttaa ongelmia teillämme. Mazda2 osoittautui kyvykkääksi kaikissa olosuhteissa. Mazda2:n hyvin painotetun ohjauksen ansiosta autoa oli helppo kääntää pehmeästi eikä liian nopeasti.

Kestävätkö Mazda 2:n moottorit pitkään?

Mazda3:n moottorin pitäisi kestää 150 000-200 000 kilometriä. Auton ajokilometrimäärä voi vaihdella sen mukaan, miten sitä käytetään, huolletaan ja hoidetaan. Se voi helposti ylittää 250 000-300 000 kilometriä.

  Mazda CX-30 Luotettavuus

Onko Mazda parempi kuin Toyota?

Consumer Reports on päivittänyt kymmenen luotetuimman automerkin listansa, jonka kärjessä on Mazda. Mazda sai Consumer Reportsilta yleisarvosanaksi 83 pistettä. Lexus ja Toyota sijoittuvat toiseksi ja kolmanneksi pistein 74 ja 71. Perinteisen autonrakennustapansa vuoksi nämä autonvalmistajat pärjäävät muita paremmin.

Miksi Mazdat heikkenevät niin nopeasti?

Niiden arvonalentumisnopeus on nopeampi kuin Toyotan, koska niillä ei ole samanlaista tunnettuutta. Mazda on aina ollut suunnattu harrastajille, ja sen vuoksi se on joutunut uhraamaan osan markkinaosuudestaan.

Onko Mazda 2 hyvä auto?

Mazda 2:n tilavat sisätilat on suunniteltu hyvin ja niissä on laadukas tunnelma. Se on myös turvallinen ja edullinen. Mazda 2 on supermini-auto, joka puhuttelee sekä sydäntä että päätä. Sen käyttökustannukset ovat alhaiset ja käytettyjen mallien kysyntä on vahvaa, joten jäännösarvojen pitäisi pysyä melko hyvänä.

Onko Mazda 2 sama kuin Ford Fiesta?

Ei, Mazda 2 eroaa Ford Fiestasta. Fiesta on hauska auto ajaa B-tiellä. Siinä on hyvä pito ja ketterä alusta. Mazda 2 ei ole yhtä hillitty ja vaatii sinua käyttämään moottoria kovemmin. Fiesta palkitsee ne, jotka nauttivat mutkissa ajamisesta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z