Mazda 6 Luotettavuus

Japanilaiset automerkit ovat usein kuuluisia luotettavuudestaan ja kestävyydestään, eikä Mazda ole poikkeus. Mazda 6 on keskikokoinen auto, joka on saatavana 4-ovisena sedanina tai 5-ovisena vaununa, ja se on myös erittäin luotettava auto, joka on saatavilla markkinoilla.

Yleiskatsaus

Mazda 6 on hyvä hinta-laatusuhteeltaan edullinen auto ostaa, ja siinä on monia hienoja ominaisuuksia. Auto on saatavana 2,5 L Skyactiv-G I4 -moottorilla, joka tuottaa 184 hevosvoimaa. Yhdysvalloissa autoa on saatavana useina eri varustetasoina.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä huolenaihe ihmisille ennen auton ostamista, ja Mazdaa pidetään yhtenä luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta automerkistä. Mazda 6:n luotettavuusarvosana on erinomainen. J.D Power on antanut autolle 83 pistettä 100:sta sen luotettavuudesta, ja RepairPal on antanut autolle 4,0 tähteä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehtojen osalta Mazdalla on ollut kautta aikojen kunnon arvosanat. Autoja myös testataan säännöllisesti törmäystesteissä. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Mazda 6:n törmäystesteissä, ja ne ovat antaneet autolle parhaat pisteensä. NHTSA on antanut autolle 5 tähteä, ja IIHS on valinnut auton ”Top Safety Pick Plus” -palkintoonsa. Tämän lisäksi autossa on monia loistavia turvallisuusominaisuuksia.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % viiden vuoden kuluttua. Mazda 6:n arvonalennus on noin 48 % 5 vuoden kuluttua, ja sen jälleenmyyntiarvo on erinomainen 5 vuoden kuluttua.

  Hyundai Sonata Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat merkittäviä tekijöitä autojen luotettavuuden kannalta. Mitä pienemmät huoltokustannukset ovat, sitä luotettavampi auto on. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda 2:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat 481 dollaria vuodessa, ja myös osien ja auton laatu on erinomainen.

FAQ

Onko Mazda 6 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda 6 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda 6:ssa on?

Mazda 6 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda 6:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda 6:ssa on 187 hevosvoimaa ja 186 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Mazda 6:n tavaratila on?

14,7 kuutiometriä ( 0,416 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mazda 6:ssa on?

6,5 tuumaa ( 16,51 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda 6:ssa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko käytetty Mazda 6 luotettava ja kestääkö se pitkään?

Jos noudatat säännöllistä huoltoaikataulua ja noudatat oikeaa huolto-ohjelmaa, Mazda 6 kestää jopa 200 000 kilometriä ilman ongelmia. RepairPal antoi Mazda 6:lle arvosanan 4/5 ja sijoitti sen kuudenneksi 24 keskikokoisen auton joukossa luotettavuuden osalta.

  Kia Rio Luotettavuus

Onko Mazda 6:ssa moottoriongelmia?

Car Complaintsin mukaan Mazda 6:n vakavin ongelma on moottorivika. Vuoden 2004 Mazda 6:ssa on eniten moottorivikoja. Moottorivikoja esiintyy keskimäärin 98 000 kilometrin välein. Jotkut omistajat raportoivat kuulevansa koputusäänen ennen moottorin vikaantumista, kun taas toiset väittävät, että se tapahtui ilman varoitusta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z