Mazda CX-3 Luotettavuus

Japanilaiset automerkit ovat usein kuuluisia luotettavuudestaan ja kestävyydestään, eikä Mazda ole poikkeus. Mazda CX-3 on pienikokoinen crossover-maasturi, joka esiteltiin vuonna 2016, mutta sen valmistus lopetettiin hiljattain vuonna 2021 ja se korvattiin CX-30:lla.

Yleiskatsaus

Mazda CX-3 on edelleen loistava auto ostettavaksi, vaikka sen valmistus on lopetettu. Autossa oli kahdenlaisia voimansiirtoja 1,5 litran ja 2,0 litran moottorilla. Sitä on myös useita eri varustetasoja ja autoon on saatavana myös nelivetovaihtoehto.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ihmisten tärkeä huolenaihe ennen auton ostamista, ja Mazdaa pidetään yhtenä luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta automerkistä. CX-3:n luotettavuusluokitukset ja arvostelut ovat erinomaiset. Consumer Reports on antanut autolle 5 tähteä 5:stä ja J.D Power 72 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehtojen osalta Mazdalla on ollut kautta aikojen kunnon arvosanat. Autoja myös testataan säännöllisesti törmäystesteissä. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet CX-3:n törmäystesteissä, ja ne ovat antaneet autolle erinomaiset pisteet. Tämän lisäksi autossa on monia hyviä turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, älykäs jarrujärjestelmä, vakionopeudensäädin, kaistavahti jne.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda CX-3:n poistoprosentti on alhainen, 39 %, jopa 5 vuoden kuluttua, mikä tekee siitä edelleen erinomaisen auton ostettavaksi.

  Audi RS5 luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on merkittävä tekijä autojen luotettavuuden kannalta. Mitä pienemmät huoltokustannukset ovat, sitä luotettavampi auto on. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda 2:n keskimääräiset vuosittaiset huoltokustannukset ovat 345 dollaria, ja mahdollisuudet suurempiin korjauksiin ovat myös pienet.

FAQ

Onko Mazda CX-3 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda CX-3 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda CX-3:ssa on?

Mazda CX-3 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda CX-3:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda CX-3:n teho on 148 hevosvoimaa ja vääntömomentti 146 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mazda CX-3:n tavaratila?

56,7 kuutiometriä ( 1,606 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mazda CX-3:ssa on?

6,1 tuumaa ( 15,49 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda CX-3:ssa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Mazda CX-3:ssa on vikana?

Consumer Reports arvioi vuoden 2017 Mazda CX-3:n luotettavuudeksi 20 %. Pienen katumaasturin haavoittuvimmat osat ovat sen ilmastointijärjestelmä ja voimansiirto. Omistajat raportoivat keskimääräistä enemmän ongelmia jousitusjärjestelmän kanssa.

Miksi Mazda lopetti CX-3:n tuotannon?

Mazda ei antanut mitään selitystä päätökselle lopettaa näiden kahden mallin tuotanto. Mazda ilmoitti, että se ei tarjoa CX-3:a tai Mazda6:a vuonna 2022, koska ”kuluttajien kiinnostus jatkuu edelleen”. Olemme olleet sitä mieltä, että CX-3:n päivät ovat ohi siitä lähtien, kun CX-30 esiteltiin vuonna 2020.

  Mazda 3 Luotettavuus

Minkä vuoden Mazda CX-3 on paras?

Mazda CX-3:n parhaat vuodet olivat 2016-2018 ja 2020-2021. Vaikka Mazda CX-3:ssa on vähän ongelmia, ne tunnetaan korkeista luotettavuusluokituksistaan ja keskimääräisestä luotettavuudestaan. NHTSA on antanut Mazda CX-3:lle korkean turvallisuusluokituksen joka vuosi.

Kuinka monta kilometriä Mazda CX-3 kestää?

Auto on kestävä ja kestää helposti 150 000-200 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z