Mazda CX-30 Luotettavuus

Japanilaiset automerkit ovat usein kuuluisia luotettavuudestaan ja kestävyydestään, eikä Mazda ole poikkeus. Mazda CX-30 on pienikokoinen crossover-maasturi ja se on edellisen CX-3-maasturin seuraaja. CX-30 on hyvä auto ostaa ja se on myös yksi luotettavimmista autoista.

Yleiskatsaus

Vuonna 2019 esitellyssä CX-30:ssä on loistavat ominaisuudet ja mukavuudet, jotka houkuttelevat ihmiset ostamaan sen. Autossa on kolme erilaista voimansiirtoa: 2,0 L, 2,5 L ja 2,5 L turbomoottori. Se on myös läsnä AWD-järjestelmällä, joka takaa erityisen tasaisen ajon ja satunnaiset maastokokemukset.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ihmisten tärkeä huolenaihe ennen auton ostamista, ja Mazdaa pidetään yhtenä luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta automerkistä. Mazda CX-30:n luotettavuus on J.D Powerin mukaan 75 pistettä 100:sta ja RepairPalin mukaan 4,0 tähteä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehtojen osalta Mazdalla on kautta aikojen ollut kunnon arvosanat. Autoja myös testataan säännöllisesti törmäystesteissä. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Mazda CX-30:n törmäystesteissä, ja ne ovat antaneet autolle parhaat pisteensä. NHTSA on antanut autolle 5 tähteä ja IIHS on valinnut auton ”Top Safety Pick Plus” -palkintoonsa. Tämän lisäksi autossa on turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, hätäjarrut, kaista-avustin jne.

Poistot

Mazdan autojen jälleenmyyntiarvo on suuri niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda CX-30:n poistuma on noin 43 % 5 vuoden kuluttua, mikä tekee siitä erinomaisen auton ostettavaksi.

  Mazda 2 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on merkittävä tekijä autojen luotettavuudessa. Mitä pienemmät huoltokustannukset ovat, sitä luotettavampi auto on. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda CX-30:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat 462 dollaria vuodessa, ja sen laadukkaat osat tekevät suurista korjauksista entistä harvinaisempia.

FAQ

Onko Mazda CX-30 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda CX-30 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda CX-30:ssa on?

Mazda CX-30 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda CX-30:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda CX-30:n teho on 227 hevosvoimaa ja vääntömomentti 310 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka tilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda CX-30:ssa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Mazda CX-30:ssa on?

Mazda kutsuu takaisin 13 857 CX-30-mallia nostoluukkuongelman vuoksi, joka voi aiheuttaa loukkaantumisen. Mazda julkaisi lehdistötiedotteen, jonka mukaan joissakin 2020-2021 CX-30-malleissa oli vika. Kun crossover on kallistuneessa asennossa, nostoluukku saattaa laskeutua yllättäen alas.

Kuinka luotettava on vuoden 2021 Mazda CX-30?

Consumer Reportsin mukaan uusi CX-30 on tänä vuonna saanut luotettavuusluokitukseltaan viisi viidestä ennusteesta. Katumaasturin voimansiirto oli ainoa ongelma-alue, jonka vuoksi se sai luotettavuusluokituksen viisi viidestä.

  Hyundai Ioniq 5 electric Luotettavuus

Onko vuoden 2020 Mazda CX-30 hyvä auto?

Consumer Reports arvioi vuoden 2020 CX-30:n luotettavuuden vuoden 2020 maastureiden joukossa sijalle 1. Kokonaisluotettavuus sai täydet 8 pistettä. Vaikka CX-30:een vaikuttivat takaisinkutsut ja sähkölaitteet, se on edelleen luotettava auto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z