Mazda CX-5 Luotettavuus

Japanilaiset automerkit ovat usein kuuluisia luotettavuudestaan ja kestävyydestään, eikä Mazda ole myöskään poikkeus. Mazda CX-5 on kompakti crossover-maasturi, joka on suurempi kuin CX-30 ja pienempi kuin CX-9. CX-5 on jälleen yksi luotettava auto, kuten monet muutkin Mazdan autot.

Yleiskatsaus

CX-5 on ollut markkinoilla vuodesta 2013 lähtien, ja se on yksi Mazdan myydyimmistä katumaastureista. Autoa myydään kahtena voimansiirtovaihtoehtona 2,0 L I4-moottori ja 2,5 L I4-moottori. Autosta on myös AWD-vaihtoehto. Perusmallissa on manuaalivaihteisto, mutta kaikissa ylemmissä malleissa on automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ihmisten tärkeä huolenaihe ennen auton ostamista, ja Mazdaa kutsutaan yhdeksi luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta automerkistä. Mazda CX-5 on erittäin luotettava ja kestävä auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitusten osalta Mazdan autot suoriutuvat erinomaisesti, ja ne tekevät törmäystestejä autoillaan säännöllisesti. Mazda CX5 on myös IIHS:n ja NHTSA:n kolaritestissä, ja se on suoriutunut erittäin hyvin. NHTSA on antanut autolle 5 tähteä. Tämän lisäksi autossa on turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrut, kaista-avustinjärjestelmä jne.

Poistot

Mazda-ajoneuvoilla on poikkeuksellinen jälleenmyyntiarvo, koska ne ovat uskomattoman luotettavia ja vankkoja. Mazda-ajoneuvojen normaali devalvaatioarvo on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda CX-5:llä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo, sillä sen arvonalennusaste on 45 % 5 vuoden jälkeen.

  Cadillac XT5 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaaminen on valtava osa ajoneuvojen luotettavuutta. Mitä pienemmät ylläpitokustannukset ovat, sitä luotettavampi ajoneuvo on. Mazdan ajoneuvojen normaalit vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda CX-5:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat 447 dollaria vuodessa, ja sen laadukkaat osat tekevät suuremmista korjauksista vielä harvinaisempia.

FAQ

Onko Mazda CX-5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda CX-5 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda CX-5:ssä on?

Mazda CX-5 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda CX-5:ssä on ja onko siinä turbo?

Mazda CX-5:n teho on 187 hevosvoimaa ja vääntömomentti 186 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mazda CX-5:ssä on?

7,5 tuumaa ( 19,05 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda CX-5:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mazda CX-5:ssä paljon ongelmia?

Yleisimpiä ongelmia Mazda CX-5:ssä 2016 olivat jarrut, valot, sähköjärjestelmät ja moottoriongelmat. LED-päivävalojen vikaantuminen 43 000 mailin kohdalla, halkeillut tuulilasi 19 000 mailin kohdalla ja jarrujen ennenaikainen kuluminen 27 000 mailin kohdalla ovat joitakin yleisimpiä ongelmia.

Kestääkö Mazda CX-5 pitkään?

Mazda CX-5:llä voi ajaa turvallisesti ja sitä voi huoltaa oikein, ja se kestää 200 000-250 000 mi. 15 000 mailin vuosikulutuksen perusteella Mazda CX-5 on kestävä ja luotettava ajoneuvo. Omistajat voivat odottaa 13-17 vuoden käyttöikää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z