Mazda CX-7 Luotettavuus

Mazda, kuten useat muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. CX-7 on keskikokoinen crossover-maasturi, joka oli pienempi kuin CX-9 ja suurempi kuin CX-3. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2012, ja se korvattiin CX-5:llä.

Yleiskatsaus

CX-5 on edelleen loistava auto, vaikka sen lakkauttamisesta on kulunut 9 vuotta, ja se johtuu Mazdan autojen loistavasta laadusta. Autoa myytiin diesel- ja bensiinivaihtoehtoina. Tähän autoon oli jopa turbovaihtoehto. Autossa on sekä automaattivaihteisto että manuaalivaihteisto.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ostajien merkittävä huolenaihe ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista, ja Mazda on nimetty yhdeksi luotettavimmista ajoneuvomerkeistä. Lisäksi sillä on uskomaton sijoitus vankkumattoman laadun suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta ajoneuvomerkistä. Mazda CX-7:llä on myös J.D Powerin hyvä luotettavuusluokitus, 3 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusmittausten osalta Mazdalla on ollut kunnioitettavia arvioita koko menneisyyden ajan. Ajoneuvot on myös rutiininomaisesti testattu törmäystesteissä. Mazda CX-7 on myös testattu sekä IIHS:n että NHTSA:n törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Autossa on myös monia turvavarusteita, kuten ajonvakautusjärjestelmä, ABS, luistonesto jne.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda CX-7, joka on vanha auto, on menettänyt arvoaan riittävästi.

  Mazda CX-3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi autojen luotettavuuden tärkeimmistä tekijöistä. Ihmiset eivät halua ostaa autoa, joka kuluttaa kaikki heidän rahansa sen huollon takia. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda CX-7:n keskimääräiset vuosittaiset huoltokustannukset ovat 470 dollaria, ja siinä on myös hyvät osat ja pienempi mahdollisuus, että suuria korjauksia tehdään usein.

FAQ

Onko Mazda CX-7 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda CX-7 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda CX-7:ssä on?

Mazda CX-7 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicles.

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda CX-7:ssä on ja onko siinä turbo?

Mazda CX-7:ssä on 244 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mazda CX-7:ssä on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda CX-7:ssä on 19 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Mazda CX-7:ssä on?

Mazdan L-sarjan moottoreilla on maine VVT-vioista. Nämä voivat johtaa öljyvuotoon, liialliseen savunmuodostukseen pakoputkesta, irtoavaan ajoitusketjuun ja jopa katastrofaaliseen moottoririkkoon.

Kuinka monta kilometriä Mazda CX-7 kestää?

Säännöllisillä huoltokäynneillä ja hoidolla Mazda CX7 voi kestää 150 000-200 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z