Mazda CX-9 Luotettavuus

Mazda, kuten useat muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. CX-9 on CX-5:tä suurempi keskikokoinen crossover-maasturi, ja se on tällä hetkellä toisessa sukupolvessa. Maasturi on loistava luotettavuudeltaan ja kestävyydeltään.

Yleiskatsaus

CX-9:ssä on tällä hetkellä vain yksi voimansiirto, ja se on 2,5 litran Skyactiv I4 -moottori, ja se on automaattivaihteistolla. Autossa on hienoja ominaisuuksia, kuten monia turvallisuusvaihtoehtoja ja AWD-järjestelmä, jos joku haluaa sen.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ostajien merkittävä huolenaihe ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista, ja Mazda on nimetty yhdeksi luotettavimmista ajoneuvomerkeistä. Lisäksi sillä on uskomaton sijoitus vankkumattoman laadun suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta ajoneuvomerkistä. Mazda CX-9 on erittäin luotettava auto, jonka luotettavuusluokitus on 5 viidestä ja J.D Powerin 80 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusmittausten osalta Mazdalla on ollut kunnioitettavia arvioita kautta aikojen. Ajoneuvot on myös rutiininomaisesti testattu törmäyksissä. Mazda CX-9 on myös testattu sekä IIHS:n että NHTSA:n törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Autossa on myös vakiovarusteena turvavarusteita, kuten kuolleen kulman valvonta, hätäjarrut jne.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvonalentumisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazda CX-9:n poistoaste on 44 % 5 vuoden kuluttua, mikä tekee siitä erinomaisen auton ostettavaksi.

  Mazda CX-3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi tärkeimmistä autojen luotettavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Ihmiset eivät halua ostaa autoa, joka kuluttaa kaikki heidän rahansa sen huollon takia. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda CX-9:n keskimääräiset vuosittaiset huoltokustannukset ovat 312 dollaria, ja siinä on myös hyvät osat ja pienempi mahdollisuus joutua usein suurempiin korjauksiin.

FAQ

Onko Mazda CX-9 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda CX-9 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda CX-9:ssä on?

Mazda CX-9 on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda CX-9:ssä on ja onko siinä turbo?

Mazda CX-9:ssä on 227 hevosvoimaa ja 310 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka tilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mazda CX-9:n tavaratila?

84,9 kuutiometriä ( 2,404 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda CX-9:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mazda CX-9:ssä ongelmia?

Moottorin vikaantuminen 100 000 mailissa, kova ja jäykkä jarrutus 99 000 mailissa ja vesipumpun pettäminen 104 000 mailissa ovat pahimmat. Vuoden 2011 Mazda CX-9:n jarruongelmia sekä turvatyynyongelmia seuraa tiiviisti perässä. Jarrut ovat kallein raportoitu ongelma.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z