Mazda Mazdaspeed 3 Luotettavuus

Mazda, kuten useat muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. Mazdaspeed 3 on urheilullinen viistoperä, joka on tehty nopeaan ja sulavaan ajoon. Auto oli tuotannossa vuosina 2007-2013.

Yleiskatsaus

Mazdaspeed 3 on urheiluauto, jossa on 2,3 litran turbomoottori, joka tuottaa 263 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 5,2 sekunnissa. Auto soveltuu erinomaisesti monenlaisiin muutoksiin nopean moottorinsa ansiosta.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ostajien merkittävä huolenaihe ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista, ja Mazda on nimetty yhdeksi luotettavimmista ajoneuvomerkeistä. Se on lisäksi saanut uskomattoman hyvän sijoituksen vankkumattoman laadun suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta ajoneuvomerkistä. Mazdaspeed 3 on pohjimmiltaan urheiluauto, eikä luotettavuustekijöillä ole suurta merkitystä, mutta J.D Power arvioi sen silti 79:ksi 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusmittausten osalta Mazda on saanut kunnioitettavia arvioita kautta aikojen. Ajoneuvot on myös rutiininomaisesti testattu törmäyksissä. IIHS teki Mazdaspeed 3:lle törmäystestin, ja IIHS myönsi sille ”Top Safety Plus” -tunnustuksen. Auton turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa turvatyynyt, rengaspaineiden valvonta ja jarruavustin.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Mazdaspeed 3 on vanha auto, joten poistoarvo ei enää vaikuta auton luotettavuuteen.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi tärkeimmistä autojen luotettavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Ihmiset eivät halua ostaa autoa, joka vie kaikki heidän rahansa huollon takia. Mazda-autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Koska kyseessä on vanha auto, se riippuu pääasiassa auton kunnosta. Mazdaspeed 3:n ei pitäisi maksaa yli 600 dollaria vuodessa kaikista ylläpitokustannuksista.

  Mazda 6 Luotettavuus

FAQ

Onko Mazda Mazdaspeed 3 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda Mazdaspeed 3 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda Mazdaspeed 3:ssa on?

Mazda Mazdaspeed 3 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda Mazdaspeed 3:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda Mazdaspeed 3:ssa on 263 hevosvoimaa ja 280 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mazda Mazdaspeed 3:ssa on?

4,7 tuumaa ( 11,94 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda Mazdaspeed 3:ssa on 18 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mazdaspeed3:n moottori kestää?

Mazda3:n moottorin pitäisi kestää 150 000-200 000 kilometriä. Auton ajokilometrimäärä voi vaihdella sen käytön, huollon ja hoidon mukaan. Se voi helposti ylittää 250 000-300 000.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z