Mazda MX-5 Miata Luotettavuus

Mazda, kuten monet muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. MX-5 Miata on Mazdan roadster-urheiluauto, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1989, ja se on ollut melko kuuluisa kansan keskuudessa. Se on neljännessä sukupolvessa, joka esiteltiin vuonna 2014.

Yleiskatsaus

MX-5 on kaksiovinen urheiluauto, jossa on nopea 2,0 litran moottori, joka tuottaa 181 hevosvoimaa ja joka kiihtyy 0-100 km/h vain 5,7 sekunnissa. Auto on saatavana sekä automaatti- että manuaalivaihteistolla. Tämän auton muoto on erittäin houkutteleva pienen ja urheilullisen korirakenteensa ansiosta.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ostajien merkittävä huolenaihe ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista, ja Mazda on nimetty yhdeksi luotettavimmista ajoneuvomerkeistä. Se on lisäksi saanut uskomattoman hyvän sijoituksen vankkumattoman laadun suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta ajoneuvomerkistä. MX-5 Miatalla on erinomainen luotettavuusluokitus, ja Consumer Reports arvioi sen 5 tähteä.

Turvallisuus

Turvallisuusmittausten osalta Mazdalla on ollut kunnioitettavia arvioita kautta aikojen. Ajoneuvot on myös rutiininomaisesti testattu törmäystesteissä. IIHS tai NHTSA eivät ole testanneet MX-5:tä törmäystesteissä, mutta kun tarkastellaan sen tuloksia muissa maissa, se on melko vankka auto. Siinä on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, kuolleen kulman valvonta, hätäjarrut jne.

Poistot

Mazda-autoilla on hyvä jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvonalentumisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. MX-5:n arvo alenee noin 38 % 5 vuoden kuluttua auton omistamisesta.

  Mazda CX-3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi tärkeimmistä autojen luotettavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Ihmiset eivät halua ostaa autoa, joka vie kaikki heidän rahansa huollon takia. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Koska kyseessä on vanha auto, se riippuu pääasiassa auton kunnosta. MX-5:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat 429 dollaria, mikä ei ole kovin paljon verrattuna moniin muihin autoihin.

FAQ

Onko Mazda MX-5 Miata etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda MX-5 Miata on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mazda MX-5 Miatassa on?

Mazda MX-5 Miata on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda MX-5 Miatassa on ja onko siinä turbo?

Mazda MX-5 Miatan teho on 181 hevosvoimaa ja vääntömomentti 151 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Mazda MX-5 Miatan tavaratila on?

4,6 kuutiometriä ( 0,13 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mazda MX-5 Miatassa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda MX-5 Miatassa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mazda Miata sen arvoinen?

Ne ovat fantastinen pieni puoliurheiluauto, ja ne arvostetaan ajan myötä. Ne ovat käytännöllisiä, koska niihin mahtuu vain kaksi ihmistä ja niissä on rajoitetusti tavaratilaa. Mazda 3 on vankka ja luotettava ajoneuvo.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z