Mazda Tribute Luotettavuus

Japanilaiset automerkit ovat usein kuuluisia luotettavuudestaan ja kestävyydestään, eikä Mazda ole poikkeus. Mazda Tribute on kompakti crossover-maasturi, ja se korvattiin uudemmalla CX-5:llä vuonna 2011, kun sen valmistus lopetettiin. Auto on edelleen vankka ostovaihtoehto vanhojen autojen joukossa.

Yleiskatsaus

Tämä katumaasturi on ollut markkinoilla jo vuonna 2000, ja se oli melko vankka auto omistettavaksi. Tämän auton viimeinen sukupolvi oli 2. sukupolvi ja siinä oli useita moottorivaihtoehtoja 2,3 L I4-moottorista suurimpaan 3,0 L moottoriin.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä huolenaihe ihmisille ennen auton ostamista, ja Mazdaa pidetään yhtenä luotettavimmista automerkeistä. Sillä on myös hyvä maine luotettavuuden suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta automerkistä. Mazda Tribute on vanha, mikä tarkoittaa, että autossa on ongelmia kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitusten osalta Mazda-autot suoriutuvat erinomaisesti, ja se testaa autojaan säännöllisesti törmäystesteissä. Mazda Tribute on testattu törmäystesteissä Yhdysvalloissa, ja se on suoriutunut hyvin. tämän lisäksi autossa on kunnolliset turvavarusteet, kuten turvatyynyt, turvajärjestelmä ja esikiristimet.

Poistot

Mazda-autoilla on poikkeuksellinen jälleenmyyntiarvo, koska ne ovat uskomattoman luotettavia ja vankkoja. Mazda-ajoneuvojen normaali devalvointiarvo on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. Tribute on kuitenkin ollut vanha auto, joten siitä on tehty tarpeeksi suuri arvonalennus.

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus on valtava osa ajoneuvojen luotettavuutta. Mitä pienemmät ylläpitokustannukset, sitä luotettavampi ajoneuvo on. Mazdan ajoneuvojen normaalit vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Mazda Tribute -auton keskimääräiset huoltokustannukset ovat 523 dollaria vuodessa, ja sen laadukkaat osat tekevät suurista korjauksista vielä harvinaisempia.

  Honda Accord Luotettavuus

FAQ

Onko Mazda Tribute etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda Tribute on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mazda Tributessa on?

Mazda Tribute on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda Tributessa on ja onko siinä turbo?

Mazda Tribute -mallissa on 240 hevosvoimaa ja 223 lb-ft vääntöä. Moottori on Gas/Ethanol V6, jonka iskutilavuus on 3,0 l/ Polttoainejärjestelmä on MPI.

Kuinka suuri on Mazda Tributen tavaratila?

66,7 Cubic Feet ( 1,889 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mazda Tributessa on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda Tributessa on 16 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mazda Tributessa Ford-moottori?

Kyllä, Tributessa on Fordin moottori. Vuonna 2000 esiteltiin Escape ja Tribute. Niissä on etu- tai neliveto ja valittavana on 2,0 litran Ford Zetec -nelisylinterinen moottori (poikittain asennettu) tai 3,0 litran Ford Duratec V6 -moottori.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z