McLaren 720S Luotettavuus

McLaren on brittiläinen urheiluautojen valmistaja, joka on erikoistunut valmistamaan yhtä tyylikkäimmistä ja hyvännäköisimmistä autoista. 720S on 650S:n seuraaja, ja se on myös yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä markkinoilla olevista superautoista. 720S:n luotettavuus ei myöskään ole yhtään sen huonompi kuin minkään muunkaan McLarenin.

Yleiskatsaus

720S esiteltiin vuonna 2017, ja McLaren on tehnyt uskomatonta työtä korin muotoilussa. Tyylikäs korimuotoilu on yhdistetty 4,0 litran kaksoisturboahdettuun V8-moottoriin, joka tuottaa jättimäiset 710 hevosvoimaa. Tämän ansiosta auto kiihtyy 0-100 km/h vain 2,9 sekunnissa ja sen huippunopeus on 212 km/h.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä asia, joka on otettava huomioon ennen minkä tahansa auton ostamista, mutta McLarenista pitävät autoharrastajat arvostelevat autoja lähinnä niiden nopeuden ja suorituskyvyn perusteella. Näin ollen McLarenit eivät todellakaan ole kaikkein epäluotettavimpia superautoja, mutta ne ovat erittäin luotettavia. Top Gear on antanut 720S:lle loistavat arvostelut, ja he ovat arvioineet auton arvosanalla 9 kymmenestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä vaikuttaa niin ikään ajoneuvon luotettavuuteen, ja McLareneissa on epäilemättä lukuisia turvallisuuskohokohtia. McLaren-autojen harvinaisuutta ajatellen on erittäin epätodennäköistä, että näille autoille suoritettaisiin kolaritestejä. 720S:ssä on kuitenkin hienoja turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Auton luotettavuus riippuu myös auton arvonalennuksesta. McLarenit ovat varmasti harvinaisia autoja, minkä ansiosta niiden omistajat voivat myydä ne hyvään hintaan vielä vuosienkin kuluttua. 720S:n arvo alenee noin 23 % 3 vuoden kuluttua,

  McLaren 570S Luotettavuus

Huolto ja korjaus

McLarenien kaltaiset superautot maksavat varmasti paljon huollossa ja korjauksessa. Nämä ajoneuvot ovat monimutkaisia, joita perusmekaanikkojen on erittäin vaikea korjata. Siksi omistajien on vietävä ajoneuvonsa McLaren-huoltoasemille, jotka ovat todella kalliita. Lisäksi 720S:n huolto maksaa keskimäärin yli 1 000 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko McLaren 720S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

McLaren 720S on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta McLaren 720S:ssä on?

McLaren 720S on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia McLaren 720S:ssä on ja onko siinä turbo?

McLaren 720S:ssä on 710 hevosvoimaa ja 568 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa McLaren 720S:ssä on?

4,2 tuumaa ( 10,67 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

McLaren 720S:ssä on 19 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Voiko McLaren 720S:llä ajaa joka päivä?

720S tarjoaa paremman käsiteltävyyden ja maavaran, minkä lisäksi sitä voi seurata parhaiden kanssa. Voit säätää jousitusta tai ajoparametreja. Sitä voisi käyttää päivittäin. Siihen on myös helppo nousta sisään ja ulos.

Onko 720S mukava?

Se on itse asiassa erittäin mukava. Auto on kiistatta sopivin superauto kaupunkiajoon erinomaisen ympärivuotisen näkyvyyden ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z