Mercedes AMG A35 Luotettavuus

Mercedes on yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista autonvalmistajista. Mercedeksen luotettavuus on vertaansa vailla, eikä A35 ole myöskään poikkeus. A35 on A-sarjan viistoperäinen versio, jossa on 5-ovet ja hyvä korimuotoilu.

Yleiskatsaus

A35 on yksi Mercedeksen valmistamista viistoperäisistä autoista, mutta sitä ei myydä Yhdysvalloissa. Autossa on 2,0 litran moottori, joka tuottaa maksimissaan 302 hevosvoimaa. Auto kulkee erittäin nopeasti 0-100 km/h vain 4,7 sekunnissa. Siinä on upeat sisätilat ja monia muita ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on yksi merkittävimmistä tekijöistä ennen auton ostamista, koska ihmiset eivät halua sijoittaa rahojaan autoon, joka vie kaikki heidän rahansa jälkikäteen. Mercedestä pidetään yhtenä luotettavimmista autoista. A35 on luotettava auto, kuten mikä tahansa muukin Mercedes, sillä sen luotettavuusluokitus on 8,5 pistettä 10:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehdot ovat saksalaisissa autoissa aina melko laajat, ja ne myös testataan säännöllisesti kolaritesteissä monien organisaatioiden toimesta. A35 on testattu törmäystesteissä monin onnistunein tuloksin. Autossa on turvavarusteita, kuten törmäysvaroitus, automaattiset hätäjarrut, turvatyynyt, kaistavahti jne.

Poistot

Saksalaisen auton ostaminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan milloinkaan aikaisemmin. Mercedeksen autojen arvo alenee yleensä noin 45 % 5 vuoden kuluttua. A35:n arvo alenee keskimäärin noin 22 % 3 vuoden kuluttua, mikä on hienoa.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi auton omistajien suurimmista huolenaiheista. Mercedeksen autot ovat aina melko vankkoja ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin merkintöihin. AMG A35 maksaa noin 1000 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

  Chevrolet Cruze Luotettavuus

FAQ

Onko Mercedes-AMG A35 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG A35 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG A35:ssä on?

Mercedes-AMG A35 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG A35:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG A35:n teho on 302 hevosvoimaa ja vääntömomentti 295 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG A35:n tavaratila?

14,8 kuutiometriä ( 0,419 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG A35:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko A35 AMG todellinen AMG?

Kyllä, A35 AMG on Mercedes-AMG:n virallinen malli. Se olisi voinut pärjätä paremmin, sillä siinä on AMG-merkki. AMG A35 korvaa A-luokan perus-A-luokan 188-hevosvoimaisen I-4-turbomoottorin AMG:llä parannetulla versiolla moottorista, joka tuottaa 302 hevosvoimaa ja 295 lb-ft. Tämä muunnos on saatavana myös AMG-versioissa GLA ja CLA35.

Onko A35 Twin Turbo?

Kyllä, Mercedes-AMG 35 on kaksoisturboauto. Se käyttää yhden turbon sijasta kahta turboa. Tämä nelisylinterinen, 2,0-litrainen bensiinimoottori on muunnelma A-Luokassa olevasta yksiköstä. Se käyttää kuitenkin kaksoisturboa, joka antaa välittömän kaasuvasteen.

Onko Mercedes A35 hyvä?

Kuuma luukku ei olisi mitään, jos se olisi pelkkää suoraviivaista nopeutta. Mutta A35 on erinomainen mutkittelemaan mutkaisilla teillä. Vaikka se on enemmän käytännöllinen, ennustettava ja luotettava kuin leikkisä ja hauska, A35 on äärimmäisen helppo ajaa.

  BMW M5:n luotettavuus

Onko A35:ssä mukautuva vakionopeudensäädin?

Ei, mukautuvaa vakionopeudensäädintä ei ole saatavana A35:een. A35 sedan on hieman kalliimpi kuin A35 coupe, hieman yli 80 000 dollaria. A35 sedanin vakiovarustelutaso ei ole täydellinen. Siitä puuttuvat sellaiset ominaisuudet kuin mukautuva vakionopeudensäädin, head up -näyttö ja merkkinen äänijärjestelmä.

Mitä eroa on A35:n ja A45:n välillä?

A45 S tuottaa enemmän hevosvoimia (416 hv 302 hv:n sijaan) kuin A35. A45 S:ssä on myös suuremmat jarrut ja leveämmät renkaat, joten se voi helposti päihittää A35:n radalla.

Mikä on Mercedes AMG ride control?

AMG RIDE CONTROL antaa AMG-kuljettajille mahdollisuuden valita kolmen mukautuvan urheilujousituksen tason välillä. RIDE CONTROL säätää jousituksen vaimennusta ja jäykkyyttä, kun taas DYNAMIC SELECT säätää vaihteen vaihtoaikaa, kaasun vastetta ja pakokaasun virtausta.

Mikä moottori on A35 AMG:ssä?

A35 AMG:ssä on 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori. A35:n turboahdettu 2,0-litrainen nelisylinterinen tuottaa 302 hevosvoimaa ja 295 kilon vääntöä. Vakiovarusteisiin kuuluu neliveto ja seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomatiikka, jossa on käynnistyksenhallinta, joka mahdollistaa maksimaalisen kiihtyvyyden jopa seisonnasta.

Onko A35:ssä lämmitetyt istuimet?

Kyllä, A35:ssä on lämmitettävät etuistuimet. A35:n matkustamo on tilavampi kuin vakio-A-luokan, ja siinä on lämmitettävät ja sähkösäätöiset urheiluistuimet sekä AMG-kohtainen ohjauspylväs.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z