Mercedes-AMG C63 Luotettavuus

Mercedes on melko luotettava autonvalmistaja, ja AMG-mallit ovat heidän suorituskykyyn suuntautuneita mallejaan. C63 on kolmannen sukupolven C-luokan Mercedes-autojen suorituskykyinen malli. C-luokan autot ovat kompakteja edustusautoja, ja niissä on upean näköiset korit.

Yleiskatsaus

AMG-malleissa on aina melko nopea moottori ja monia muita hienoja ominaisuuksia autossa. C63-mallin voimanlähteenä on 4,0 litran V8 Biturbo -moottori, joka tuottaa valtavan määrän 503 hevosvoimaa. Auto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa, mikä on hienoa.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on melko tärkeä tekijä ennen ajoneuvon ostamista, koska se kuvaa auton huoltokustannuksia, turvallisuusominaisuuksia ja arvonalennusta. Mercedes on ollut olemassa jo vuosia, ja se valmistaa vankkoja autoja, mutta niiden ylläpito on kallista, kuten minkä tahansa muun saksalaisen luksusautomerkin. AMG C63 on myös luotettava ja luotettava auto, jonka luotettavuusluokitus on car.comin mukaan 4,8 viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet vaikuttavat myös auton luotettavuuteen, ja saksalaisilla autoilla on hyvä maine turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Mercedes tekee aktiivisesti törmäystestejä autoilleen, ja ne ovat osoittautuneet yhdeksi turvallisimmista autoista. IIHS ja NHTSA ovat arvioineet C63:n, ja ne ovat arvioineet auton täydellisellä pistemäärällä.

Poistot

Saksalaisen auton ostaminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan lähiaikoina. Mercedeksen autojen arvo alenee yleensä noin 45 % 5 vuoden kuluttua. AMG C63:n arvo alenee keskimäärin noin 46 % 5 vuoden kuluttua, mikä on hieno asia.

  Yleiset Mercedes 4Matic -ongelmat ja -ongelmat

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi auton omistajien suurimmista huolenaiheista. Mercedeksen autot ovat aina melko vankkoja ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin merkintöihin. AMG C63 maksaa noin 426 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

FAQ

Onko Mercedes-AMG C63 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG C63 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG C63:ssa on?

Mercedes-AMG C63 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG C63:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG C63:ssa on 469 hevosvoimaa ja 479 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG C63:n tavaratila?

12,6 kuutiometriä ( 0,357 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG C63:ssa on?

3,6 tuumaa ( 9,14 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG C63:ssa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan C63 kestää?

Mercedes-AMG C 63 voi kestää jopa 20 vuotta, jos pidät siitä kunnolla huolta. Haluat, että Mercedes-Benz C63AMGS kestää mahdollisimman pitkään. Mercedes-Benz C63 AMG S voi kestää jopa 200 000 kilometriä.

Kannattaako C63 AMG ostaa?

Nämä ovat hienostuneempia kuin aiemmat mallit, mutta ne ovat silti iskeviä. Ne myös kuulostavat hyvältä. C63 S on hintansa arvoinen, mutta kannattaa kuitenkin tehdä ostoksia. Varmista, että etsit 507:ää sekä MY17-malleja. C63 507 on upea peto, erityisesti coupe-muodossa.

  Mikä Mercedes on laiton Yhdysvalloissa?

Voiko C63:lla ajaa päivittäin?

Kyllä, C63:lla voi ajaa päivittäin. Se ei ole urheilullinen auto, joten sinun ei tarvitse huolehtia nopeasta ajamisesta. Se on mukava ajettava, eikä sinulla ole ongelmia päästä siihen sisälle. Neliovisella AMG C63:lla voit ajaa joka päivä. Se on mukava luksusristeilijä, joka on hyväkäytöksinen Comfort-tilassa. C63 S:stä saat 503 hevosvoimaa ja 516 paunaa vääntöä.

Minkä vuoden C63 on paras?

Suosittelemme vuoden 2010 C63 AMG:tä, jos olet markkinoilla. Siinä on enemmän lisävarusteita, sen voi ostaa vielä takuulla ja se on saatavana ilman pääkopan rakentamista.

Onko C63 AMG superauto?

Tämä on täydellinen kompakti V8-superauto joka tilanteeseen. Mercedes-AMG C63:ssa on neljä korimallia, toisin kuin kilpailijoissa, kuten Audissa, BMW:ssä ja Alfa Romeossa. Vaihtoehtoja on kaksi: C63 Coupe leveällä kaarikatolla ja C63 Cabriolet kangaskatolla.

Kuinka monta W204 C63:a valmistettiin?

Maailmanlaajuinen tuotanto ylsi yli 2,4 miljoonaan kappaleeseen, ja W204 oli jossain vaiheessa merkin suosituin ajoneuvo.

Onko vuoden 2013 C63 AMG:ssä kaksoisturbo?

Kyllä, uudessa C63 AMG:ssä on päivitetty 5,5-litrainen V8-kaksoisturbomoottori. Tämä on sekä tehokkaampi että tehokkaampi. Se reagoi välittömästi kaasun antamiseen, vetää kovaa koko matkan punasuoralle asti, pitää ihan oikeita ääniä, ja se on täysin moottoriton, eikä siinä ole turboahtimia. Tulet nauttimaan tästä vakavasti otettavasta moottorista.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes GLC300 -autoon?

Onko C63 urheiluauto?

Mercedes-Benz AMG C 63 -urheiluauto on loistava valinta. Autossa on kaksoisturboahdettu, 4,0-litrainen V8-moottori ja suorituskykyisiä ominaisuuksia. Se on erinomainen esimerkki AMG-merkistä ja erittäin suosittu harrastajien keskuudessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z