Mercedes-AMG CLA Luotettavuus

Mercedes on melko luotettava autonvalmistaja, ja AMG-mallit ovat heidän suorituskykyyn suuntautuneita mallejaan. CLA-luokka luokitellaan usein korkeammalle kuin A-luokka, sillä siinä on enemmän ominaisuuksia kuin A-luokassa. AMG CLA on CLA-luokan suorituskykyinen malli.

Yleiskatsaus

AMG-malleja valmistetaan entistäkin suorituskykyisemmillä moottoreilla ja joillakin lisäominaisuuksilla. AMG CLA:ssa on 2,0 litran I4-turbomoottori, joka on riittävän nopea tuottaakseen 382 hevosvoimaa. Autolla on arvioitu o – 60 mph kiihtyvyys vain 4,0 sekunnissa. Sen lisäksi siinä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on melko tärkeä tekijä ennen ajoneuvon ostamista, koska se kuvaa auton huoltokustannuksia, turvallisuusominaisuuksia ja arvon alenemista. Mercedes on ollut olemassa jo vuosia, ja se valmistaa vankkoja autoja, mutta niiden ylläpito on kallista, kuten muidenkin ylellisten saksalaisten automerkkien. AMG CLA on melko luotettava auto, jonka luotettavuusluokitus on J.D Powerin mukaan 73 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet vaikuttavat myös auton luotettavuuteen, ja saksalaisilla autoilla on hyvä maine turvallisuusominaisuuksiensa suhteen. Mercedes tekee aktiivisesti törmäystestejä autoilleen, ja ne ovat osoittautuneet yhdeksi turvallisimmista autoista. IIHS on testannut AMG CLA:n törmäystesteissä, ja sen tulokset ovat erinomaiset. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa jarruavustin, ABS, 8 turvatyynyä jne.

Poistot

Saksalaisen auton ostaminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan milloinkaan aikaisemmin. Mercedeksen autot menettävät yleensä noin 45 % arvoa 5 vuoden kuluttua. AMG CLA:n arvo alenee keskimäärin noin 49 % 5 vuoden kuluttua, mikä on hieno asia.

  Kumpi auto heikkenee nopeammin - Mercedes vai BMW?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi auton omistajien suurimmista huolenaiheista. Mercedeksen autot ovat aina melko vankkoja ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin autoihin. AMG CLA maksaa noin 500 dollaria vuodessa kaikista huolto- ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

FAQ

Onko Mercedes-AMG CLA-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG CLA-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG CLA-Classissa on?

Mercedes-AMG CLA-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG CLA-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG CLA-Classin teho on 302 hevosvoimaa ja vääntömomentti 295 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG CLA-Classin tavaratila?

11,6 kuutiometriä ( 0,328 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG CLA-Classissa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes CLA 250 luotettava?

Mercedes-Benz CLA250:n luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta. Tämä sijoittuu 7. sijalle 17 luksusluokan pikkuauton joukossa. Sen omistuskustannukset ovat keskimääräiset, ja vuotuiset korjauskustannukset ovat 736 dollaria.

Onko Mercedes CLA ostamisen arvoinen?

Uuden CLA-luokan hinnat ovat yksi Mercedes-Benzin malliston alhaisimmista, mutta siinä on silti säilytetty Mercedes-Benzin ilme ja tunnelma. Sisätilojen laatu on erinomainen lähtötason luksussedaniksi. Sisustusmateriaalit ovat erittäin tyylikkäitä. Ohjaus tuntuu ensiluokkaiselta. Se on varmasti ostamisen arvoinen.

  Mikä on Presafe? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kumpi on parempi CLA 250 vai c300?

Moottori: CLA 250:ssä ja C 300:ssa on 2,0-litrainen nelisylinterinen turbomoottori. CLA 250 tuottaa 208 hevosvoimaa ja 258 lbft vääntöä. C 300 tuottaa 241 hevosvoimaa ja 273 lbft enemmän vääntöä. CLA 250:llä saa neljä kilometriä enemmän moottoritietä kuin C 300:lla.

Onko CLA oikea Mercedes?

Kyllä, se on oikea Mercedes. Mercedes-Benz on valmistanut Mercedes-Benz CLA -sarjan kompaktia edustusautoa vuodesta 2013 lähtien. Ensimmäinen sukupolvi oli neliovinen sedan, joka rakennettiin W176 A-luokan, W246 B-luokan pikkuautojen alustalle. Sitä mainostettiin neliovisena coupe-mallina.

Onko CLA 250 AMG?

Kyllä, Mercedes-Benz CLA on kompakti etuvetoinen malli, joka kilpailee BMW 3-sarjan ja Audi A4:n kanssa. Se esiteltiin vuonna 2015 osana pyrkimystä elvyttää merkin mallistoa. Siinä on huomattavat 375 hevosvoimaa AMG(r), 2,0 litran turboahdetun moottorin ansiosta.

Onko CLA:ssa mukautuva vakionopeudensäädin?

DISTRONIC voi ylläpitää nopeutta ja kiihdyttää tai hidastaa automaattisesti tarpeen mukaan. DISTRONICin mukautuva vakionopeudensäädin voi säilyttää tietyn etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon tai valitsemasi nopeuden.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z