Mercedes AMG E53 Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. AMG E53 on E-luokan suorituskykyinen malli, ja siinä on entistäkin nopeampi moottori ja paremmat ominaisuudet. Auto on melko vankka ja luotettava.

Yleiskatsaus

E-luokan autot ovat 4-ovisia edustusautoja, ja AMG E53:ssa on nopea 3,0 litran turboahdettu moottori, joka tuottaa 429 hevosvoimaa, ja siinä on 9-vaihteinen automaattivaihteisto, jossa on vakiona AWD-järjestelmä. Auto kiihtyy 0-100 km/h vain 4,1 sekunnissa.

Luotettavuus

Ihmiset suosivat autoja, joiden huolto ei ole niin kallista. Mercedeksen autot ovat verrattain kalliita ylläpitää, mutta osien ja autojen laatu on erinomainen, minkä vuoksi näissä autoissa on harvemmin suurempia korjauksia. AMG E53 on melko kestävä auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 75 pistettä 100:sta, mikä on hyvä tulos.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet määräävät myös auton luotettavuuden. Mercedes-autot ovat kuuluisia turvallisuusominaisuuksistaan ja vankoista autoista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet E-luokan autot törmäystesteissä, ja molemmat ovat palkinneet auton hyvillä tuloksilla. AMG E53 -autossa on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrut, Mercedes Pre-safe -ominaisuus jne.

Poistot

Myös poistoaste on tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-autot vanhenevat yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Keskimääräiset Mercedes-autot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG E53 -malli menettää arvonsa noin 50 % viiden vuoden kuluttua.

  Voiko Mercedeksen grilliä vaihtaa?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat suurin osa luotettavuudesta. Autot, joiden huoltoon tarvitaan enemmän rahaa, eivät ole kovin tunnettuja ihmisten keskuudessa. Mercedeksen autot maksavat yleensä huomattavia huoltokuluja. AMG E53 maksaa vuosittain noin 1 000 dollaria kaikista huolloista.

FAQ

Onko Mercedes-AMG E53 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG E53 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG E53:ssa on?

Mercedes-AMG E53 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG E53:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG E53:ssa on 429 hevosvoimaa ja 384 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG E53:n tavaratila?

13,1 kuutiometriä ( 0,371 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG E53:ssa on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG E53:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko E53 hyvä auto?

E53:a kehutaan sen sisätilojen laadusta ja kyvystä saada matkustajat tuntemaan, että he ovat korkeatasoisessa pariisilaisessa konditoriassa. Valikoima vakio- ja lisävarusteena saatavia deluxe-ominaisuuksia täydentää urheilullisen tyylikästä matkustamoa.

Onko E53 todellinen AMG?

Kyllä, se on aito AMG-malli. Jokaisessa E53-mallissa on AMG:n virittämä turboahdettu ja ahdettu 3,0-litrainen rivikuusisylinterinen moottori. Se tuottaa 429 hevosvoimaa ja 384 paunaa jalansijaa. Se on saatavana joko 9-vaihteisella automaattivaihteistolla tai 4Matic-nelivedolla.

  Kia Spectra Luotettavuus

Onko Mercedes E53:ssa käynnistyksenesto?

Mercedes-AMG:ssä ei ole Launch Control -vaihtoehtoa.

Tukeeko E53 Android Auto -järjestelmää?

Useimmat vuoden 2016 jälkeiset Mercedes-mallit tukevat Android Autoa. Se tarkoittaa, että voit käyttää puhelintasi navigointilaitteena ajon aikana.

Onko E53:ssa mukautuva vakionopeudensäädin?

Mercedes-Benzin DISTRONIC Plus(r) on mukautuva vakionopeudensäätötekniikka. Tämä ominaisuus käyttää sisäänrakennettua tutkatekniikkaa nopeuden nostamiseen ja jarruttamiseen tarpeen mukaan. Se myös säilyttää turvallisen etäisyyden sinun ja edessä olevan ajoneuvon välillä.

Onko E-luokassa head-up-näyttö?

Kyllä, Mercedes-AMG:ssä on Head-Up Display. Näet tiedot, kuten nopeuden, kierrosluvun, vaihteen asennon jne. Joissakin E-luokan malleissa on myös täysvärinen head-up-näyttö, joka heijastaa ajoneuvon nopeus- ja navigointitiedot tuulilasiin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z