Mercedes AMG E63 S Wagon Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. AMG E63 S -vaunu on E-luokan suorituskykyinen farmarimalli, ja se on suunniteltu kuljettamaan enemmän matkustajia ja rahtia samalla nopeudella kuin AMG E63 S.

Yleiskatsaus

E-luokan autot ovat 4-ovisia edustusautoja, ja AMG E63 S -vaunussa on sama twin-turbo V8-moottori, joka on erittäin nopea ajaa ja tuottaa upeat 603 hevosvoimaa. Autossa on vakiovarusteena AWD-järjestelmä, joka on uskomattoman pehmeä ajaa jopa sateisella tai lumisella pinnalla. Auton suuri tavaratila antaa perheille etulyöntiaseman kuljettaa entistä enemmän tavaraa.

Luotettavuus

Ostajat suosivat ajoneuvoja, joiden ylläpito ei ole todella kallista. Mercedes-ajoneuvot ovat suhteellisen kalliita ylläpitää, mutta osien ja ajoneuvojen luonne on uskomaton, minkä vuoksi nämä ajoneuvot ovat vähemmän alttiita suurille korjauksille. AMG E63 S -vaunu on melko kestävä auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 75 pistettä 100:sta ja Top Gearin 8 pistettä 10:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet määräävät myös auton luotettavuuden. Mercedes-autot ovat kuuluisia turvallisuusominaisuuksistaan ja vankoista autoista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet E-luokan autot törmäystesteissä, ja molemmat ovat palkinneet auton loistavilla tuloksilla. AMG E63 S -vaunussa on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrut, Mercedes Pre-safe -ominaisuus jne.

Poistot

Myös poistoaste on tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-autot vanhenevat yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Keskimääräiset Mercedes-autot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG E63 S -vaunu menettää arvonsa noin 50 % viiden vuoden kuluttua.

  Ovatko Volvo turbot luotettavia?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat suurin osa luotettavuudesta. Autot, joiden huoltoon tarvitaan enemmän rahaa, eivät ole kovin tunnettuja ihmisten keskuudessa. Mercedeksen autot maksavat yleensä huomattavia huoltokuluja. AMG E63 S wagon maksaa vuosittain noin 1 000 dollaria kaikista huolloista ja ennenaikaisista korjauksista.

FAQ

Onko Mercedes-AMG E63 S Wagon etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG E63 S Wagon on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG E63 S Wagonissa on?

Mercedes-AMG E63 S Wagon on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize Station Wagons

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG E63 S Wagonissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG E63 S Wagonissa on 603 hevosvoimaa ja 627 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG E63 S Wagon -mallin tavaratila?

78,9 kuutiometriä ( 2,234 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG E63 S Wagonissa on 20 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko E 63 S hyvä auto?

Kyllä, AMG E63 S on erittäin luotettava auto. Se sai J.D Powerin luotettavuusluokituksen 7,9 pistettä 10:stä. Tämä tarkoittaa, että autossa oli vähemmän ongelmia kuin useimmissa muissa vastaavissa keskikokoisissa luksussedaneissa. Istuimet ovat erittäin mukavat, ja niissä on säädettävät ja dynaamiset pehmusteet. Niitä voi myös halailla mutkissa. Se on erinomainen päivitys E63:een.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z