Mercedes AMG GLA luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. AMG GLA -luokkaan kuuluvat kompaktit katumaasturit, jotka ovat pienempiä kuin GLS-luokan katumaasturit. Lisäksi AMG-malleissa on vieläkin suurempi moottori ja enemmän ominaisuuksia kuin muissa GLA-malleissa.

Yleiskatsaus

AMG GLA on kompakti katumaasturi, jota voi käyttää kaikissa tilanteissa AWD-järjestelmänsä ja tehokkaan moottorinsa ansiosta. SUV:n voimanlähteenä on 2,0 litran I4-tuplaturbomoottori, joka pystyy tuottamaan kunnon 375 hevosvoimaa ja kiihdyttää 0-100 km/h vain 4,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on jokaisen ostajan kannalta keskeinen tekijä ennen auton ostamista, koska se auttaa ihmisiä määrittämään auton laadun ja ominaisuudet. Mercedeksen autot ovat olleet melko luotettavia, mutta ne ovat olleet tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. AMG GLA on ollut melko kestävä, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 73 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten autojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. AMG GLA:n turvallisuusluokitus on hyvä, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, kaista-avustin, hätäjarrutusjärjestelmä, jalankulkijoiden tunnistus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG GLA menettää arvonsa noin 55 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko hyvä.

  Aston Martin DBS Superleggera Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. AMG GLA:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-AMG GLA-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLA-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLA-Classissa on?

Mercedes-Benz GLA-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GLA-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLA-mallissa on 302 hevosvoimaa ja 295 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLA:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes GLA kestää?

Mercedes GLA voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta asianmukaisella huollolla. GLA voi kestää 200 000-250 000 kilometriä ennen suurempia korjauksia. Tämä perustuu 15 000 kilometrin keskimääräiseen vuosittaiseen ajokilometrimäärään.

Onko vuoden 2022 Mercedes GLA ostamisen arvoinen?

Mercedes-Benz GLA ylellinen pienikokoinen SUV on loistava valinta. Voit elää sen kanssa päivästä toiseen sen tasaisen kiihtyvyyden, polttoainetalouden ja tasapainoisen ajettavuuden ansiosta. Se on loistava paketti, jossa on hyvin suunniteltu infotainment-järjestelmä, joka on intuitiivinen, ja mukavat istuimet.

  Mikä on Mercedeksen ylellisin luokka?

Kumpi on parempi GLA vai GLC?

GLC pystyy tuottamaan 241 hevosvoimaa ja 273 kilon vääntöä. Kun taas GLA pystyy tuottamaan 208 hevosvoimaa ja 258 paunaa vääntöä, GLA pystyy tuottamaan 208 hevosvoimaa ja 258 paunaa vääntöä. GLC on myös nopeampi. GLA pystyy kiihdyttämään nopeudesta 100 km/h 7,2 sekunnissa. Mutta GLC voi kiihdyttää nopeuteen 60 km/h lähes kokonaisen sekunnin nopeammin kuin GLA. Siihen kuluu vain 6,3 sekuntia.

Onko GLA mukava?

Mercedes-Benz GLA:ta voi ajaa helposti ja mukavasti. Automaattivaihteisto on vakiovaruste, mutta jos jännitys on tavoitteesi, BMW X2 saattaa olla houkuttelevampi. GLA on erittäin mukava ja tarjoaa helppoutta. Se on myös hiljainen ja taloudellinen.

Onko GLA crossover vai katumaasturi?

Mercedes-AMGLA on kompakti crossover-maasturi. Se ei ole yhtä suuri kuin jotkut maasturit, kuten Honda CRV, Toyota RAV4, Ford Escape, Chevrolet Traverse ja Nissan Rogue. Se on kuitenkin suurempi kuin sedan, joten se luokitellaan crossoveriksi.

Mikä on paras GLA-malli?

250 e hybrid plug-in-hybridi on tehokkain GLA. Siinä yhdistyvät 1,3-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, jolloin kokonaisteho on 215 hv. GLA 250 e on silti parempi paljon ajaville kuljettajille. Kun akku on tyhjentynyt, GLA 250 e:n käyttökustannukset ovat samanlaiset kuin tavallisen bensiiniauton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z