Mercedes AMG GLB luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. Mercedeksen GLB-luokka käsittelee viittä kompaktia luksusmaasturia, ja AMG-malleissa on vielä laajemmat ominaisuudet ja nopeammat moottorit, jotka tekevät niistä suorituskykyisiä malleja.

Yleiskatsaus

Mercedes GLB-luokka esiteltiin juuri vuonna 2019 ja siinä on useita varustetasoja ja AMG-mallissa on 2,0 L I4-turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 302 hevosvoimaa ja se on melko nopea kiihdyttämään 0-100 km/h vain 5,2 sekunnissa. Lisäksi siinä on vakiona 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen ajoneuvon ostamista, sillä se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLB-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko keskimääräinen, 67 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA on testannut AMG GLB-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut turvallisuudesta täydet pisteet 5 pistettä 5:stä. Lisäksi autoissa on runsaasti turvavarusteita, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, etutörmäysvaroittimet jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Tavallisten Mercedes-ajoneuvojen arvo laskee noin 45 prosenttia viiden vuoden kuluttua, ja GLB-luokan arvo laskee noin 62 prosenttia viiden vuoden kuluttua, mikä on melko korkea muihin Mercedes-malleihin verrattuna.

  Onko Jaguar F-Type luotettava auto?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLB-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-AMG GLB-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG GLB-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GLB-Classissa on?

Mercedes-AMG GLB-Class on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GLB-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLB-Classin teho on 302 hevosvoimaa ja vääntömomentti 295 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GLB-luokassa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kumpi on parempi GLC vai GLB?

Kumman valitset, riippuu tarpeistasi. Mercedes-Benz GLC:n muoto on pyöreämpi kuin GLB:n. Vaikka GLC tarjoaa enemmän tilaa ja istumapaikkoja matkustajille, sen matkustamo on huonompi. Se on myös edullisempi näistä kahdesta.

Onko Mercedes GLB:ssä vararengas?

Ei, Mercedes-GLB:ssä ei ole vararengasta. Jaettu toisen rivin istuin on riittävän tilava rahdille. Myös takakannen alla on runsaasti tilaa, vaikka sitä ei olekaan viimeistelty. GLB 250 on varustettu runflat-renkailla.

  GMC Terrain Luotettavuus

Mihin Mercedes GLB on verrattavissa?

2022 BMW X1 ja 2022 Mercedes-Benz GLB ovat autoja, joita kannattaa vertailla, jos etsit suurta saksalaista luksusmaasturia. Molemmat näistä autoista tarjoavat ensiluokkaisen sisä- ja ulkosuunnittelun. Molemmissa on neliveto ja tehokkaat moottorit.

Onko GLB:ssä kattoluukku?

Kyllä, Mercedes-GLB:ssä on kattoluukku. Sen voi avata manuaalisesti auton sisältä tai etänä sovelluksen kautta. Ne tarjoavat panoraamaliukukattoluukun lisävarusteena kaikkiin varusteluihin.

Onko GLB hiljainen?

Kyllä, GLB on erittäin hiljainen. Et kuule paljoa ulkomelua ajaessasi. Siinä ei myöskään ole paljon tuulen melua. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita, ja hallintalaitteet tuntuvat tukevilta. Matkustamo on hiljainen näin pieneksi katumaasturiksi. GLB:n toisen rivin istuimia voi liu’uttaa ja asettaa taaksepäin, mikä tekee siitä ihanteellisen tavaratilan ja selkänojan mukavuuden optimoimiseksi.

Onko GLB:ssä lämmitetyt istuimet?

Kyllä, Mercedes-GLB:n etuistuimissa on lämmityselementit. Tämä auttaa pitämään kuljettajan ja matkustajan lämpimänä kylmällä säällä. GLB:hen mahtuu vakiokokoonpanossaan viisi henkilöä. Se tarjoaa kuitenkin myös kolmannen rivin, johon mahtuu vielä seitsemän henkilöä. Vakiovarusteisiin kuuluvat keinonahkaverhoilu ja sähkösäätöiset takaistuimet. Voit saada aidon nahkaverhoilun, lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet, hierovat etuistuimet ja lämmitettävät ohjauspyörät.

Onko Mercedes GLB 7-paikkainen?

Kyllä, vuoden 2022 Mercedes-GLB on 7-paikkainen. Siinä on kolme istuinriviä. GLB:ssä käytännöllisyys menee premium-ominaisuuksien edelle. Siinä on seitsemän istuinta. Tämä GLB:n kaava on perheystävällisempi kuin GLC, ja se on sitäkin parempi.
Ensimmäisellä rivillä on kaksi kauhaistuinta, kun taas toisella rivillä on neljä erillisistuinta. Kolmas rivi on penkkiistuin, joka taittuu tasaiseksi auton lattiaan. Se on täydellinen suurten tavaroiden, kuten suksien tai lumilaudan, kuljettamiseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z