Mercedes AMG GLE Class Luotettavuus

Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, premium-luokan ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. GLE-luokkaan kuuluvat keskikokoiset ylelliset katumaasturit, jotka vastaavat E-luokkaa. AMG-mallit ovat luokan suorituskykyisin malli.

Yleiskatsaus

GLE-luokka on ollut tuotannossa vuodesta 1997, ja sarja on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa. AMG-malleihin kuuluvat AMG GLE 53, jossa on 3,0 L I6 Turbo -moottori, ja sitten on korkeampi varustetaso nimeltä AMG GLE 63 ja AMG GLE 63 S, joissa molemmissa on 4,0 L V8 Biturbo -moottori.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla, ja ne ovat tehneet vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. GLE-luokan autot ovat olleet melko luotettavia, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet GLE-luokan törmäystesteissä, ja molemmat ovat antaneet sarjalle täydet arvosanat.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. AMG GLE-luokka menettää noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

  Tekeekö Mercedes hybridisedan?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. GLE-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-AMG GLE-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG GLE-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GLE-Classissa on?

Mercedes-AMG GLE-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GLE-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLE-luokassa on 429 hevosvoimaa ja 384 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG GLE-luokan tavaratila?

67,8 kuutiometriä ( 1,92 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG GLE-luokassa on?

7,5 tuumaa ( 19,05 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GLE-Classissa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Mercedes GLE:llä on?

Vuoden 2020 GLE:tä vaivasi ongelmat sähköjärjestelmän, auton sisäisen elektroniikan, pienten moottoriongelmien ja voimanlähteiden kanssa. Vuoden 2018 mallissa oli ongelmia ilmastointijärjestelmän ja moottorin kanssa. Vuoden 2016 GLE:ssä oli jousitusongelmia, jotka aiheuttivat ongelmia kuljettajille.

Onko GLE 43 AMG hyvä auto?

Kyllä, jos haluat ostaa luksusauton kohtuulliseen hintaan. Se ei ole halpa, mutta se on jokaisen pennin arvoinen. Se on kaiken kaikkiaan erinomainen auto. Arvosanan jakautuminen (5:stä): Sisätilojen suunnittelu 5,0.

  Paras Mercedes RV

Onko GLE parempi kuin GLC?

Mercedes-Benzin GLC ja GLE ovat tehokkaita katumaastureita, joilla voi ajaa pienellä polttoaineenkulutuksella. GLE on vetokyvyltään GLC:tä parempi, sillä GLE pystyy vetämään jopa 7 700 kiloa (verrattuna GLC:n 3500 kiloon).

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z