Mercedes AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe luokan luotettavuus

Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, premium-luokan ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. GLE-luokkaan kuuluvat keskikokoiset ylelliset katumaasturit, jotka vastaavat E-luokkaa. AMG GLE63 S -malli on 5-ovinen coupe-katumaasturi, jossa on sarjansa nopein moottori.

Yleiskatsaus

GLE-luokka on ollut tuotannossa vuodesta 1997, ja sarja on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa. AMG GLE63 -mallissa on 4,0 litran V8 Biturbo + EQ Boost -moottori, joka tuottaa maksimissaan 603 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. GLE-luokan autot ovat olleet melko luotettavia, ja GLE63:n luotettavuus on J.D Powerin mukaan saanut loistavat 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. AMG GLE63:a ei ole kolaritestattu, mutta muut sarjan autot ovat suoriutuneet luotettavuudeltaan loistavasti.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. AMG GLE63 menettää noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

  Ovatko Mercedekset hyviä autoja?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. AMG GLE63:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupessa on?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe -autossa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe -mallissa on 577 hevosvoimaa ja 561 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe -mallissa on 22 X 10 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 X 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z