Mercedes AMG GLS luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. GLS-luokka käsittelee täysikokoisia luksusmaastureita, jotka vastaavat Mercedeksen S-luokkaa. Nämä katumaasturit ovat täysin ensiluokkaisia istua ja täynnä ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Mercedes GLS-luokka on ollut olemassa vuodesta 2006 lähtien, ja se on tällä hetkellä kolmannessa sukupolvessa. AMG-malleihin kuuluu AMG GLS63, jossa on 4,0 litran 603 hevosvoiman moottori. Maasturi kiihtyy nopeudesta 0-6o km/h vain 4,2 sekunnissa, ja siinä on vakiona 9-vaihteinen automaattivaihteisto AMG Speedshift -järjestelmällä ja AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLS-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko hyvä, 71 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA tai IIHS eivät ole vielä testanneet AMG GLS-luokan törmäystestejä. Autossa on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, kuolleen kulman valvonta, turvatyynyt jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Tavalliset Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja GLS-luokan arvo on noin 59 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko korkea muihin Mercedes-malleihin verrattuna.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLS-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

  Onko Mercedes parempi kuin Cadillac?

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GLS-luokassa on?

Mercedes-AMG GLS-luokassa on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLS-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLS-luokan teho on 603 hevosvoimaa ja vääntömomentti 627 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Gas/Electric V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG GLS-luokan tavaratila?

79,7 kuutiometriä ( 2,257 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GLS-Classissa on 21 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes GLS 2020 luotettava?

Kyllä, vuoden 2022 Mercedes GLS-luokka on melko luotettava, ja sen ennustettu luotettavuusluokitus on kolme viidestä JD Powerin luotettavuusluokituksessa.

Onko Mercedes GLS 450 luotettava?

Mercedes-Benz GL450:n luotettavuusluokitus on 1,5 5,0:sta. Tämä sijoittaa sen 17. sijalle 19 ylellisen täysikokoisen katumaasturin joukossa. Sen omistuskustannukset ovat alhaiset, sillä keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 1 293 dollaria.

Onko Mercedes GLS 550 luotettava?

Mercedes-Benz GL550:n luotettavuusluokitus on 1,0 5,0:sta. Tämä sijoittuu 19. sijalle luksusluokan täysikokoisten katumaastureiden joukossa. Sen omistuskustannukset ovat alhaiset, sillä keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 1 295 dollaria.

Kuinka kauan Mercedes GLS kestää?

Mercedes voi kestää 13-17 vuotta, jos sitä huolletaan oikein. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 kilometriä ilman suurempia korjauksia, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

Kumpi on parempi Range Rover vai Mercedes GLS?

Land Rover Range Roverin vääntömomentti on pienempi kuin Mercedes-Benz GLS 450:n. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että se ei tunnu aivan yhtä voimakkaalta tai nopealta. Jos sinulla on paljon matkustajia kuljetettavana, Land Rover Range Rover ei ole yhtä mukava kuin Mercedes-Benz GLS 450.

  Missä voin vaihtaa Mercedeksen öljyt?

Kumpi on parempi Mercedes GLE vai GLS?

Mercedes-Benz GLS on vahvempi kuin GLE. GLE 350 4Matic, jossa on 2,0 litran rivinelosturbomoottori, jossa on 255 hevosvoimaa ja 273 lb-ft vääntöä, on GLS:ää tehokkaampi. Voit myös päivittää 450- ja 580-malleihin, jolloin saat samat hevosvoimat ja käsiteltävyyden kuin GLS:ssä.

Mitkä ovat Mercedes-Benz GL450:n yleiset ongelmat?

  • Karkea vaihtaminen voi johtua sisäisen komponentin viasta.
  • Pehmeät jarrutuskomponentit voivat kulua 20 000 kilometrin jälkeen.
  • Öljyä voi vuotaa PCV:n tuuletuskoteloista tai tarkastuslevyistä.
  • Haljenneet vetoakselin joustolevyt voivat aiheuttaa vetoakselin liikettä/tärinää.

Kumpi on parempi GLS vai BMW X7?

X7 on hieman herkempi, kun se ei ole Comfort-tilassa. Se on hiljaisempi ja siinä on hienostuneempi rivikuutonen, mikä johtaa huomattavasti parempaan polttoainetalouteen. GLS on paras valinta, jos tarvitset enemmän tilaa. Siinä on suuremmat toinen ja kolmas rivi ja huomattavasti enemmän tavaratilaa.

Onko Mercedes-Benz luotettava 100 000 kilometrin jälkeen?

Mercedes-Benz-malleja on monia, joten on vaikea määrittää, missä Mercedes-autoissa on ongelmia. Joissakin Mercedes-Benz-autoissa on ongelmia heti, kun niillä on ajettu 50 000 mailia. Toiset odottavat 100 000 mailiin asti ennen kuin niissä ilmenee pieniä ongelmia. Mercedes-Benz-malli on myös luotettavin.

Ovatko Mercedes-Benz GLS:n istuimet mukavat?

Kyllä, Mercedes-Benz GLE:n ja GLS:n nahkaistuimet ovat erittäin mukavat. Ne tarjoavat hyvän sivutuen ja pääntilan. Etuistuinten selkänojat kääntyvät jopa 40 astetta taaksepäin lisämukavuuden lisäämiseksi. Tässä Benzissä on aikuisille sopivat, tukevat ja muhkeat istuimet jokaisella rivillä. Tämä on merkillepantavaa, kun otetaan huomioon, että useimmissa kolmirivisissä katumaastureissa on vain yksi kolmas rivi.

  Kumpi on parempi - S- vai E-luokka?

Minkä vuoden Mercedes-Benz GLS on paras?

Mercedes-Benz GL-luokan vuoden 2008 ja 2011 mallit olivat parhaita ensimmäisen ja toisen sukupolven osalta. Nämä vuodet ovat tunnettuja alhaisimmista luotettavuusluokituksistaan ja siitä, että niissä on vähemmän ongelmia. Kyseessä ei kuitenkaan ole luotettava katumaasturi. On tärkeää huomata, että Mercedes-Benz muutti tämän katumaasturin nimen GL:stä GLS:ksi vuonna 2016 korostaakseen sen ylellisyyttä.

Onko Mercedes GLS:ssä mukautuva vakionopeudensäädin?

Mercedes-Benz GLS -kokoluokan katumaasturissa on mukautuva vakionopeudensäädin. Tämä osoittaa, että autot ovat entistä tietoisempia tilanteista ja voivat reagoida kuin ihmiskuljettajat tiettyihin rajoitettuihin olosuhteisiin.

Onko Mercedes GLS ylellisyyttä?

Kyllä, Mercedes-Benz GLC on ylellinen katumaasturi. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten nahkaistuimet, navigointijärjestelmät, lämmitetyt istuimet ja kattoluukun. Lisäksi siinä on vakiona peruutuskamera, Bluetooth-yhteys, satelliittiradio ja sähköiset ikkunannostimet. Lyhyesti sanottuna GLS-luokka on premium-luokan katumaasturi. Parasta on, että voit jakaa tämän upean luksuskokemuksen kuuden muun kanssa.

Onko GLS 7-paikkainen?

Kyllä, GLS on seitsenpaikkainen katumaasturi. Siinä on kaksi toisen rivin penkkiistuinta ja viisi yksittäistä kauhaistuinta kolmannella rivillä. Matkustajille ja heidän matkatavaroilleen on runsaasti tilaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z