Mercedes AMG S63 luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. S-luokka tunnetaan Mercedeksen kalleimpana ja premium-luokkana. Laatu on aina huippuluokkaa, ja niiden tiedetään kestävän monta vuotta.

Yleiskatsaus

AMG S63 on S-luokan malli, ja se on yksi laatuaan. Tässä edustusautossa on 4,0 litran V8 Biturbo -moottori, joka tuottaa 603 hevosvoimaa. Istumakokemus on erittäin ylellinen ja auto on täynnä monia ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. AMG S63 on ollut melko luotettava, eikä autossa ole suuria ongelmia, paitsi että sen huoltokustannukset ovat korkeat.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. NHTSA on arvioinut AMG S63:n täyteen tähtiin, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten aktiivinen jarruavustin, huomioavustin, Mercedes-Benz-hätäpuhelu jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot devalvoituvat noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja GLS-luokka devalvoituu noin 55 % 5 vuoden kuluttua.

  Ovatko Jaguarin katumaasturit luotettavia?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. AMG S63:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-AMG S63 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG S63 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG S63:ssa on?

Mercedes-AMG S63 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG S63:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG S63:ssa on 621 hevosvoimaa ja 738 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG S63:n tavaratila?

16,6 kuutiometriä ( 0,47 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG S63:ssa on 20 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kumpi on parempi S63 vai S65?

S63-kupeessa on 4matic- neliveto, kun taas S65:ssä on vain takaveto. S65:llä ei ole yhtä paljon vetovoimaa kiihdytyksessä, mikä voi tehdä valtavan eron kiihdytyssuorituskyvyssä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z