Mercedes Benz C-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. C-luokan autoihin kuuluvat kompaktit johtoautot, joilla on 4-oviset sedanit, jotka ovat laadultaan yksinomaan premium-luokkaa.

Yleiskatsaus

C-luokan autot ovat olleet markkinoilla useita vuosia, ja se on tällä hetkellä viidennessä sukupolvessa. Autoissa on erilaisia voimansiirtovaihtoehtoja 1,5 litran turbomoottorista suurimpaan 2,0 litran turbomoottoriin. Mercedes tarjoaa myös C-luokan hybridimallia. Näissä autoissa on monia ominaisuuksia, ja niiden sisätilat ovat erittäin ylelliset istua.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös kalliita huoltokustannuksiltaan. C-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monien mielestä ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS on testannut C-luokan autot törmäystesteissä ja saanut loistavia tuloksia, ja se on myös valittu ”Top Safety Pick+” -palkinnon saajaksi. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa jalankulkijoiden turvallisuus, PRE safe -järjestelmä ja aktiivinen jarruavustin.

Poistot

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeää, koska monet autot menettävät arvoaan hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Erityisesti C-luokan autot menettävät noin 53 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Chevrolet Blazer Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. C-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz C-luokka etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz C-luokka on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz C-luokassa on?

Mercedes-Benz C-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz C-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz C-luokan teho on 255 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 hevosvoimaa. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz C-luokan tavaratila?

12,6 kuutiometriä ( 0,357 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz C-luokassa on?

3,8 tuumaa ( 9,65 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz C-luokassa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestääkö Mercedes C-luokka pitkään?

Mercedes C-luokka voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta asianmukaisella huollolla. Mercedes voi kestää 200 000 – 250 000 mpg ennen suurempia korjauksia. Tämä perustuu keskimääräiseen vuosittaiseen 15 000 km:n ajokilometrimäärään.

Mikä C-luokassa menee vikaan?

Mercedes C-luokka voi ruostua. Tämä ei ole epätavallista nykyaikaiselle autolle. Useimmiten se on tavaratilan kannen ympärillä lähellä tavaratilan vapautusvipua. Ovipeilit voivat olla ongelmallisia äänekkäiden taitto- ja/tai säätömoottoreiden vuoksi, samoin kuin integroidut merkkivalon toistimet, jotka eivät toimi synkronoidusti pääyksiköiden kanssa.

  Voiko lukkoseppä tehdä avaimen Mersuun?

Onko Mercedes C300 luotettava?

Mercedes-Benz C300:n luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta. Tämä sijoittuu 13. sijalle 31 ylellisen keskikokoisen auton joukossa. Vaikka korjauksia tehdään useammin kuin muissa autoissa, ne aiheuttavat harvemmin vakavia vaurioita. C300:n vuoksi joudut käymään korjaamolla pienten korjausten takia, joten varaudu käyttämään hieman enemmän rahaa.

Onko Mercedes luotettavampi kuin Toyota?

J.D. Powerin mukaan Toyotat ja Chevyt ovat luotettavampia kuin Mercedes ja BMW. Toyotan, General Motorsin, Hyundain ja Daimlerin automerkeillä oli keskimäärin 135 ongelmaa, kuusi enemmän kuin Mercedes-Benz-merkeillä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z