Mercedes Benz CL63 / CL65 AMG Luotettavuus

Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. CL-luokan autoihin kuuluvat ylelliset S-luokan coupe-mallit, jotka ovat Mercedeksen yksi premium-luokan sisääntuloautoista. CL63-mallissa on AMG:n tehokkaat moottorit ja suorituskykyiset ominaisuudet.

Yleiskatsaus

CL-luokan autot ovat olleet markkinoilla useita vuosia, ja se on tällä hetkellä korvattu S-luokan coupe-malleilla, jolloin CL-luokan nimitys lakkaa. CL63 on kuitenkin edelleen loistava auto ostettavaksi. CL63-mallissa on 5,5 litran V8-turbomoottori ja CL65-mallissa massiivinen 6,0 litran V12-turbomoottori. Molemmissa autoissa on AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. CL-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 4 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monien mielestä ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. CL-luokan autot ovat olleet melko eksklusiivisia ja harvoin testattuja törmäystesteissä, mutta niissä, kuten monissa muissakin Mercedeksen autoissa, on loistavat turvatoimet. Lisäksi siinä on turvavarusteita, kuten turvatyynyt, ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut jne.

Poistot

Poistoprosentti on myös melko tärkeä monille ihmisille, koska on monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Erityisesti CL-luokan autot menettävät noin 55 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. CL-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:ssä on?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG on 4-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:n teho on 621 hevosvoimaa ja vääntömomentti 738 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:n tavaratila?

13,5 kuutiometriä ( 0,382 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:ssä on?

5,2 tuumaa ( 13,21 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG:llä on 20 X 8,5 tuuman takorakenteiset taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z