Mercedes Benz E-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. E-luokan autoihin kuuluu keskikokoisia edustusautoja, joissa on 4-ovisia sedaneita, jotka ovat laadultaan yksinomaan premium-luokkaa ja hauskoja ajaa.

Yleiskatsaus

Mercedes E-Class -autot ovat olleet markkinoilla useita vuosia, ja se on tällä hetkellä viidennessä sukupolvessa. Autoissa on erilaisia voimansiirtovaihtoehtoja aina 1,6 litran turbomoottorista suurimpaan 4,0 litran turbomoottoriin. Mercedes tarjoaa myös hybridimallia E-Klassasta. Näissä autoissa on monia ominaisuuksia, ja niiden sisätilat ovat erittäin ylelliset istua.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös kalliita huoltokustannuksiltaan. E-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 75 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS on testannut E-luokan autot törmäystesteissä ja saanut loistavia tuloksia, ja se on myös valittu ”Top Safety Pick+” -palkinnon saajaksi. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa automaattinen hätäjarrutus, etutörmäysvaroitus, Mercedes Pre-Safe jne.

Poistot

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeää, koska monet autot menettävät arvoaan hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. E-luokan autot menettävät noin 50 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Honda Odyssey Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. E-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz E-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz E-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz E-Classissa on?

Mercedes-Benz E-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz E-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz E-Classin teho on 255 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz E-Classin tavaratila?

13,1 kuutiometriä ( 0,371 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz E-Classissa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestääkö Mercedes E-Class pitkään?

Mercedes E350:n moottorin odotetaan kestävän 200 000-250 000 eli 13-17 vuotta. Tämä vaihtelee riippuen mallivuodesta ja siitä, kuinka hyvin ajoneuvoa huolletaan. Nämä ajokilometrit ovat mahdollisia, jos huolehdit Mercedeksestäsi.

Minkä vuoden Mercedes E-luokka on luotettavin?

Vuoden 2012 E-luokka on U.S. News & World Reportin mukaan keskikokoisen luokan luksussedanien parhaimmistoon kuuluva malli. Jos etsit hyvää luotettavaa käytettyä Mersua, tämä on hyvä valinta. V6-vakiomoottorilla ei ole mitään hävettävää, ja V8-kaksoisturbomoottorilla on kunnon potkua.

  Mercedes AMG GLA luokan luotettavuus

Onko Mercedes-Benz E350 luotettava?

Kyllä, Mercedes-Benz E350:tä pidetään luotettavana autona. Se on loistava valinta perheille, jotka haluavat jotain tyylikästä ja luotettavaa. Kaukana parhaasta kuitenkin. Mercedes-Benz E350:n luotettavuusluokitus on 3,0 viidestä. Se sijoittuu 27. sijalle 32:sta kaikkien merkkien joukossa.

Mitä E-Class tarkoittaa Mercedeksessä?

Mercedes-Benz E-luokka on saksalaisen autonvalmistaja Mercedes-Benzin valmistama edustusautojen sarja. Sitä on saatavana erilaisina moottori- ja korimalleina. Mercedes-Benz E-Class oli lyhenne, joka tuli sanoista Einspritzmotor, joka tarkoittaa saksaksi polttoaineen ruiskutusmoottoria.

Onko Mercedes E-Class hyvä auto?

Mercedes-Benz E-Klasse -auto on hyvä valinta. Saatavilla on kolme korivaihtoehtoa. Se tarjoaa tehokkaita moottorivaihtoehtoja, hyvän bensankulutuksen ja tasaisen ajettavuuden. Myös sisätilat ovat luokkansa ylellisimpiä, ja niissä on mukavat etuistuimet ja paljon tekniikkaa.

Onko E-luokka mukavampi kuin Mercedes-Benz C-luokka?

E-Klasse on yllättäen suurempi kuin C-luokka. E-Luokassa on enemmän tilaa takana kuin C-luokassa ja runsaasti päätä ja jalkatilaa. E-Klassin 540 litran tavaratilassa, joka on suurempi kuin monien sen tärkeimpien kilpailijoiden tavaratila, on suurempi aukko kuin C-luokassa, mikä helpottaa lastaamista.

Onko Mercedes E-luokassa Apple CarPlay?

Apple CarPlay löytyy käytetyistä Mercedes-Benz-autoista. Se täydentää ominaisuuksia, kuten Infotainment-järjestelmääsi Hackettstownin työmatkan yhdistämiseksi. Tämä ominaisuus on saatavana myös moniin Mercedes-Benz-malleihin. Apple CarPlay Mercedes-Benz Sedans E-Class Sedans Cabrioletissa, Wagonissa

  Porsche vs. Mercedes: Luotettavuus

Onko Mercedes E-Classissa mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, uudessa Mercedes-Benz E-luokassa on mukautuva vakionopeudensäädin. Tämän ominaisuuden avulla kuljettaja voi asettaa halutun nopeuden ja etäisyyden muiden edellä ajavien ajoneuvojen taakse. Adaptiivinen vakionopeudensäädin säilyttää turvallisen etäisyyden näihin ajoneuvoihin ja pitää samalla nopeuden vakiona. Mercedes-Benz DISTRONIC Plus on saatavana moniin uusiin Mercedes-Benz-autoihin, kuten Mercedes-Benz C-luokkaan ja GLC:hen. DISTRONIC PLUS ohjausavulla pitää sinut kaistallasi.

Onko Mercedes E-luokassa 7 istuinta?

Takaistuimet: Mercedes E-luokassa voi olla seitsemän istumapaikkaa. Istuinrivejä on kaksi. Ensimmäisellä rivillä on neljä istuinta ja toisella rivillä kolme istuinta. Tilaa on se, mitä haluat? E-luokka on edelleen isä. Mercedes on vahvistanut, että E-luokan vaunuihin tulee saataville kolmas rivi lastenistuimia.

Suosittuja aiempia malleja – Minkä vuoden E-Klasse Mercedes on paras?

  • 1992 E-Klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan. Via: IIHS.
  • 1994 E-luokka E420 Sedan.
  • 1985 E-luokka 300CD Coupe.
  • 2010 E-luokan sedan.
  • 2008 E-Klasse Sedan.
  • 2009 E-luokan sedan.

Minä vuonna E-Klasse-malli vaihtui?

E-Klasse-mallisto suunniteltiin täysin uudelleen mallivuodeksi 1996. Suurin muutos auton korissa on sen aiempia malleja suurempi koko ja pienempi laatikkomaisuus.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z