Mercedes Benz G-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi premium-tason autoista, joilla on erittäin tyylikkään näköiset korit. Mercedeksen G-luokka on maasto- eli SUV-autoja. Nämä maastoautot ovat erittäin sulavia ajaa ja premium-luokan autoja istua.

Yleiskatsaus

Mercedes G-luokan katumaasturit ovat olleet melko kuuluisia muotojensa ja premium-luokkansa vuoksi. G-luokka on toista sukupolvea, mutta Daimler-Benz on valmistanut katumaastureita vuodesta 1979 lähtien. Viimeisimmän sukupolven katumaastureissa on voimanlähteet 2,0 litran I4-moottorista 4,0 litran twin-turbo V8-moottoriin, 9-vaihteinen automaattivaihteistojärjestelmä ja monia muita ominaisuuksia, kuten AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on avaintekijä ennen auton ostamista jokaiselle ostajalle, koska se auttaa ihmisiä määrittämään auton laadun ja ominaisuudet. Mercedes-autot ovat olleet melko luotettavia, mutta ne ovat olleet tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. G-luokan katumaasturit ovat melko luotettavia, ja Consumer Reportsin luotettavuusluokitus on 3 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten autojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. G-luokan katumaastureita ei ole testattu törmäystesteissä Yhdysvalloissa, mutta sillä on erinomainen luokitus EuroNCAPissa. Katumaastureissa on myös runsaasti turvavarusteita, kuten turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, sivuverhot jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot heikkenevät noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja G-luokka heikkenee noin 45 % viiden vuoden kuluttua.

  Mercedes Benz CLA Class Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. G-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 500 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz G-luokassa on?

Mercedes-Benz G-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz G-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz G-luokassa on 416 hevosvoimaa ja 450 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz G-luokan tavaratila?

68,5 kuutiometriä ( 1,94 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz G-luokassa on?

9,5 tuumaa ( 24,13 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz G-luokassa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko G-luokan autoissa paljon ongelmia?

Ei, niillä ei ole suuria ongelmia. Jousitusjousien pettämisen kanssa on tunnettuja ongelmia. Vialliset jousitusjouset voivat aiheuttaa kovaäänisen, jyskyttävän äänen ajettaessa kuoppaisilla teillä tai karkeilla pinnoilla.
Mercedes-Benzillä on ollut erilaisia ongelmia, jotka liittyvät muun muassa airmatic-ominaisuuksiin. Yleisin valitus koskee kuitenkin ilmajousitusta. Vuonna 2000 saksalainen merkki otti käyttöön ilmajousituksen ajoneuvoissaan varustamalla ne S-luokan W220-mallilla.

  Lincoln MKX luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Mercedes G-luokka kestää?

Mercedes G-luokan autot voivat elää 13-17 vuotta, jos niitä huolletaan hyvin. Mercedes-luokan autot voivat kestää 200 000-250 000 ajokilometriä ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä perustuu noin 15 000 vuosittaiseen keskimääräiseen ajokilometrimäärään.

Mitkä ovat Mercedes G-vaunun parhaat vuodet?

Vuosien 1996-2002 välillä Mercedes Benz G-Wagon parhaat vuodet ovat 1996-2002. Niissä on vahvempi voimansiirto, joka kestää suurempia ajokilometrejä. Siinä on myös monia luotettavia moottorivaihtoehtoja. G-Wagonit ovat myös vähemmän alttiita elektroniikkaongelmille.

Kumpi on parempi G-Wagon vai Range Rover?

G-Wagen on jalkatilan suhteen suurin piirtein yhtä hyvä kuin Range Rover. Tämä on seitsemän tuumaa enemmän kuin G-Wagenissa. G-Wagenin tavaratila on 68,6 kuutiometriä, kun takaistuimet ovat alhaalla. Vakio Range Rover on vielä parempi, 70,9 kuutiometriä.

Onko G-luokka hyvä lumessa?

Kyllä, G-luokka on erittäin hyvä lumessa. Sen matala painopiste auttaa pitämään ajoneuvon vakaana. Siinä on neliveto ja ajonvakautusjärjestelmä, jonka avulla pääset ongelmista helposti pois. Mercedes G-luokka tunnetaan markkinoiden kyvykkäimpänä maastoautona, joka selviytyy lähes missä tahansa maastossa. Ajoneuvo, jolla on loistavat tieominaisuudet lumisessa maastossa.

Onko Mercedes G-Class sen arvoinen?

Mercedes-Benz G-Class ylellinen suuri katumaasturi on hyvä valinta. G-luokassa on mukava ajomukavuus, ylelliset matkustamomateriaalit, huipputekniset infotainment-järjestelmät, tilavat istuimet ja huipputekniset infotainment-järjestelmät. Tehokkaassa AMG-varustelussa on vahva V8-moottori.

  Infiniti JX 35 Luotettavuus

Kuinka hyvä Mercedes 9G-Tronic on?

Yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto: 9GTRONIC-automaattivaihteisto tarjoaa pehmeämmän vaihtamisen ja mukavamman ajokokemuksen. Yhdeksänvaihteinen vaihteisto parantaa polttoaineen kulutusta noin 6,5 prosenttia.

Missä Mercedeksessä on 9 vaihdetta?

GLC 63 4MATIC+ ja GLC63 63 S 4MATIC+ -malleissa on molemmissa 9-vaihteinen AMG Speedshift MCT -vaihteisto. Se esiteltiin Mercedes-AMG E634MATIC+ -mallissa. Tässä vaihteistossa on kuljettajan kannalta erittäin lyhyet vaihto-/reaktionopeudet.

Miksi Mercedes G-luokka on niin suosittu?

Lyhyt vastaus on, että ne ovat olleet olemassa alusta asti, vaikka se oli vaarallinen auto maanteillä ajettaessa. Ihmiset vain tarvitsivat niitä. Julkisuuden suosionsa vuoksi ne ovat statussymboli.

Mitä erityistä G-luokassa on?

G-Wagon erottuu ylellisillä ominaisuuksillaan ja arvokkuudellaan. G-Wagonin käyttäjillä on käytettävissään hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten tikapuurunko ja kolme lukittavaa tasauspyörästöä. G-Wagonin alkuperäinen muotoilu ei vaatinut suurta moottoria, jotta se voisi liikkua vaikeassa maastossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z