Mercedes Benz G63 / G65 AMG-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi premium-tason autoista, joilla on erittäin tyylikkään näköiset korit. Mercedeksen G-luokka on maasto- eli SUV-autoja. Nämä maastoautot ovat erittäin sulavia ajaa ja premium-luokan autoja istua. G63- ja G65-mallissa on AMG:n tehokkaat moottorit ja suorituskykyiset ominaisuudet.

Yleiskatsaus

Mercedes G-luokan katumaasturit ovat olleet melko kuuluisia muotojensa ja premium-luokkansa vuoksi. G-luokka on toisessa sukupolvessa, mutta Daimler-Benz on valmistanut katumaastureita vuodesta 1979 lähtien. G63 ja G65 ovat AMG:n suorituskykyisiä malleja, joissa on 5,5 litran Biturbo V8-moottori ja 6,0 litran V12 Biturbo -moottori.

Luotettavuus

Luotettavuus on jokaiselle ostajalle keskeinen tekijä ennen auton ostamista, koska se auttaa ihmisiä määrittämään auton laadun ja ominaisuudet. Mercedeksen autot ovat olleet melko luotettavia, mutta ne ovat olleet tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. G-luokan katumaasturit ovat melko luotettavia, ja Consumer Reportsin luotettavuusluokitus on 3 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten autojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. G63- ja G65-maastureita ei ole testattu törmäystesteissä Yhdysvalloissa, mutta EuroNCAP-testissä se on saanut erinomaisen arvosanan. Maastureissa on myös runsaasti turvavarusteita, kuten turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, sivuverhot jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot devalvoituvat noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja G-luokka devalvoituu noin 45 % 5 vuoden kuluttua.

  Lexus RC F Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. G63:n ja G65:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 500 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz G63 / G65 AMG:ssä on?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz G63 / G65 AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG:ssä on 536 hevosvoimaa ja 560 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mercedes-Benz G63 / G65 AMG:ssä on?

7,7 tuumaa ( 19,56 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG:ssä on 20 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko G63 AMG hyvä auto?

Mercedes-AMG G 63: Tämä auto on yksi niistä autoista, jotka voit ostaa vain siksi, että haluat sen. Se on moderni auto, jossa on vanhan koulukunnan kori ja joka pystyy suorittamaan kaikki ne asiat, joita odotat urheiluautolta. Se tarjoaa sellaista läsnäoloa tiellä, jota muut autot eivät pysty saavuttamaan.

  BMW X5 M Luotettavuus

Kumpi on parempi G63 vai G65?

Kaksoisturbo, 5,5 litran V8 tuottaa 563 hevosvoimaa. Tämä suorituskykyinen AMG G63 on luonnottoman nopea. 6,0 litran twin-turbo V12 tuottaa 621 hevosvoimaa ja 738 kiloa vääntöä AMG G65:ssä. Kaikki kolme moottoria voidaan yhdistää 7-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Kuinka monta kilometriä G63 kestää?

G-vaunut on rakennettu kestämään miljoona kilometriä, kun taas kotimaiset kestävät vain 200k-250k. Japanilaiset/saksalaiset autot saattavat yltää 300 000 kilometriin. Raportit vieläkin korkeammista kilometreistä eivät ole harvinaisia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z