Mercedes Benz GLA luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. Benz GLA-luokkaan kuuluvat kompaktit katumaasturit, jotka ovat pienempiä kuin GLS-luokan katumaasturit. GLA-luokan ajoneuvoissa on ylelliset laadukkaat sisätilat, joissa on useita ominaisuuksia, mikä tekee niistä yhden parhaista kompaktista katumaastureista.

Yleiskatsaus

GLA-Class on kompakti katumaasturi, jota voi käyttää kaikissa tilanteissa AWD-järjestelmänsä ja tehokkaan moottorinsa ansiosta. Katumaasturin voimanlähteenä on 2,0 litran I4-turbomoottori, joka pystyy tuottamaan kunnon 221 hevosvoimaa 8-vaihteisella automaattivaihteistolla.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLA-luokka on ollut melko kestävä, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 73 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. GLA-luokan turvallisuusluokitus on hyvä, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, kaista-avustin, hätäjarrutusjärjestelmä, jalankulkijoiden tunnistus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja GLA-luokka menettää arvonsa noin 55 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko hyvä.

  Bentley Bentayga Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLA-Classin huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLA-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLA-Class on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLA-Classissa on?

Mercedes-Benz GLA-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLA-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLA-Classin teho on 221 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLA-Classissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes GLA kestää?

Mercedes GLA-autot kestävät 13-17 vuotta, jos niitä huolletaan hyvin. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 km ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä olettaen, että keskimääräinen vuosittainen ajokilometrimäärä on noin 15 000.

Onko Mercedes GLA 250 luotettava?

Se on erittäin luotettava auto, mutta sinun on hyvä tietää, että se heikkenee nopeammin kuin muut autot. Se menettää noin 50 % arvostaan viiden vuoden kuluttua. GLA-asiakkaiden on voitava luottaa turvallisuuteensa ja luotettavuuteensa. Autoexpressin vuonna 2021 tekemässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa GLA sijoittui 54. sijalle 75 auton joukossa.

  BMW M5:n luotettavuus

Kannattaako Mercedes GLA ostaa?

Mercedes-Benz GLA ylellinen pienikokoinen SUV on loistava valinta. Voit elää sen kanssa päivästä toiseen sen tasaisen kiihtyvyyden, polttoainetalouden ja tasapainoisen ajettavuuden ansiosta. Se on loistava paketti, jossa on hyvin suunniteltu infotainment-järjestelmä, joka on intuitiivinen, ja mukavat istuimet.

Mikä GLA on paras?

250 e hybrid plug-in-hybridi on tehokkain GLA. Siinä yhdistyvät 1,3-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, jolloin kokonaisteho on 215 hv. GLA 250 e on silti parempi kuljettajille, jotka ajavat paljon. Kun akku on tyhjentynyt, GLA 250 e:n käyttökustannukset ovat samanlaiset kuin tavallisen bensiiniauton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z