Mercedes-Benz GLB-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. Mercedeksen GLB-luokka käsittelee 5-ovisia kompakteja luksusmaastureita. Se on hiljattain esitelty vuonna 2019, ja siinä on sama Mercedesin ylellinen sisustus.

Yleiskatsaus

Mercedes GLB-luokka esiteltiin juuri vuonna 2019 ja siinä on useita varustetasoja, joissa on myös AMG-malleja. Kaksi varustetasoa ovat GLB 180, GLB 200 ja GLB 250 4MATIC. Voimansiirto vaihtelee 1,3 L turbomoottorista suurimpaan 2,0 L I4 Turbo -moottoriin.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLB-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko keskimääräinen, 67 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA on testannut GLB-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut turvallisuudesta täydet pisteet 5/5. Lisäksi autoissa on runsaasti turvavarusteita, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, etutörmäysvaroittimet jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Tavallisten Mercedes-ajoneuvojen arvo laskee noin 45 prosenttia viiden vuoden kuluttua, ja GLB-luokan arvo laskee noin 62 prosenttia viiden vuoden kuluttua, mikä on melko korkea muihin Mercedes-malleihin verrattuna.

  Yleisiä ongelmia Mercedes A-Classissa?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLB-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLB-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLB-Class on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLB-Classissa on?

Mercedes-Benz GLB-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLB-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLB-luokan teho on 221 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLB-luokassa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko GLB parempi kuin GLC?

Mercedes-Benz GLC on pyöreämpi kuin GLB. GLC on kalliimpi, mutta GLB:ssä on enemmän tilaa lastille ja enemmän istuimia. Se on myös edullisin näistä kahdesta.

Kuinka monta kilometriä Mercedes-Benz GLB:n pitäisi kestää?

Mercedes GLB voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta asianmukaisella huollolla. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 mpg ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä perustuu 15 000 kilometrin keskimääräiseen vuotuiseen ajokilometrimäärään.

  Paras öljy Mercedes dieselmoottoreille

Onko Mercedes GLB hyvä ostos?

Mercedes-Benz GLB -katumaasturi on hyvä valinta. GLB on hyvä katumaasturi, jossa on erinomainen polttoainetaloudellisuus ja mukava kyyti. Se kulkee hyvin, vaikka se ei olekaan yhtä urheilullinen ja kompakti kuin muut ylelliset kompaktimaasturit. GLB:n sisätilat ovat hyvin rakennetut ja tyylikkäät, ja niissä on tilavat ja mukavat istuimet sekä runsaasti tavaratilaa.

Onko Mercedes-Benz GLB 7-paikkainen?

Kyllä, Mercedes-Benz GLA on 7-paikkainen auto. Mercedes GLB -perhemaasturissa on tilaa seitsemälle henkilölle. Mercedes GLB on pienempi kuin Land Rover Discovery Sport tai Skoda Kodiaq, ja siihen mahtuu seitsemän henkilöä.

Onko GLB keskikokoinen katumaasturi?

Mercedes-Benz GTL 2021 on pieni luksusmaasturi, jossa on viisi istumapaikkaa. Kolmannen istuinrivin voi lisätä, jolloin mahtuu jopa kaksi (hyvin pientä) ihmistä lisää. GLB:tä on kolme eri tasoa: GLB 250 4Matic, GLB 250 4Matic ja AMG GLB35.

Mihin Mercedes GLB on verrattavissa?

GLB on verrattavissa BMW X1:een. Se on pienempi kuin Audi Q3, Volvo V90 Cross Country ja Kia Niro.

Onko GLB:ssä kattoluukku?

2021 Mercedes-Benz GLB: Tämä Mercedes-Benzin malli, Mercedes-Benzin malliston uusin tulokas, tarjoaa lisävarusteena panoraamaliukukatoksen kaikkiin varusteluihin.

Onko GLB:ssä lämmitettävät istuimet?

Kyllä, GLB:ssä on lämmitettävät istuimet. GLB:hen mahtuu vakiokokoonpanossaan viisi henkilöä. Se tarjoaa kuitenkin myös kolmannen rivin, jota käyttämällä kapasiteetti voidaan nostaa seitsemään. Voit valita aidon nahkaverhoilun, lämmitettävät etuistuimet, joissa on tuuletetut ja lämmitettävät etuistuimet, hierovat etuistuimet ja lämmitettävän ohjauspylvään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z