Mercedes-Benz GLK-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. GLK-luokka on sarja kompakteja crossover-maastureita, jotka korvattiin GLC-luokalla vuonna 2015.

Yleiskatsaus

GLK-luokka esiteltiin vuonna 2008, ja sen valmistus lopetettiin vain 7 vuoden kuluttua. Katumaasturit ovat olleet lyhyessä ajassaan varsin mainioita. Tässä sarjassa on kaksi bensiinivaihtoehtoa 3,0 L V6- ja 3,5 L V6-moottori. muuten auto on täynnä monia ominaisuuksia, kuten AWD-järjestelmä, 7-vaihteinen automaattivaihteisto jne.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt jälkensä, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. GLK-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 5 viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS on testannut GLK-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut täydet pisteet törmäystesteissä. Lisäksi turvallisuusvaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa kuolleen kulman valvonta, peruutuskamera ja kaistalla pysymisen avustin.

Poistot

Myös arvonalennusaste on monille ihmisille melko tärkeä, sillä monet autot menettävät arvoaan hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. GLK-luokka on ollut myynnissä jo useita vuosia, joten se on menettänyt suurimman osan arvostaan.

  Mikä on nopein Mercedes sedan?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet uskovat, että Mercedeksen autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. GLK-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLK-luokka etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLK-luokka on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLK-luokassa on?

Mercedes-Benz GLK-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLK-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLK-luokassa on 200 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Diesel I-4, jonka iskutilavuus on 2,1 L. Polttoainejärjestelmä on: Diesel Direct Injection.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz GLK-luokan tavaratila?

65,9 kuutiometriä ( 1,866 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz GLK-luokassa on?

7,9 tuumaa ( 20,07 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLK-luokassa on 19 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes GLK kestää?

Mercedes-Benz GLK350 voi kestää 13-17 vuotta säännöllisellä huollolla. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 mpg ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä perustuu noin 15 000 kilometrin keskimääräiseen vuotuiseen ajokilometrimäärään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z