Mercedes-Benz GLS-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. GLS-luokka käsittelee täysikokoisia luksusmaastureita, jotka vastaavat Mercedeksen S-luokkaa. Nämä katumaasturit ovat täysin ensiluokkaisia istua ja täynnä ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Mercedes GLS-luokka on ollut olemassa vuodesta 2006 lähtien, ja se on tällä hetkellä kolmannessa sukupolvessa. Näissä täysikokoisissa katumaastureissa on kahdenlaisia voimansiirtoja: 3,0 litran I6 Biturbo -moottori ja 4,0 litran V8 Biturbo -moottori. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat miedosti hybridiautoja, jotka kuluttavat paljon polttoainetta ja ovat ympäristöystävällisiä.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLS-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko hyvä, 71 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA tai IIHS eivät ole vielä testanneet GLS-luokkaa törmäystesteissä. Autossa on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, kuolleen kulman valvonta, turvatyynyt jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Tavalliset Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja GLS-luokan arvo on noin 59 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko korkea muihin Mercedes-malleihin verrattuna.

  Mercedes AMG GLE Class Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLS-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLS-luokassa on?

Mercedes-Benz GLS-luokka on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLS-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLS-luokan teho on 483 hevosvoimaa ja vääntömomentti 516 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Gas/Electric V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz GLS-luokan tavaratila?

79,7 kuutiometriä ( 2,257 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz GLS-luokassa on?

7,9 tuumaa ( 20,07 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLS-Classissa on 21 X 10 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes GLS450 luotettava?

Mercedes-Benz GL450:n luotettavuusluokitus on 1,5 5,0:sta. Tämä sijoittuu 17. sijalle 19 luksusluokan täysikokoisen katumaasturin joukossa. Sen omistuskustannukset ovat alhaiset, sillä keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 1 293 dollaria.

Onko Mercedes GLS550 luotettava?

Mercedes-Benz GL550:n luotettavuusluokitus on 1,0 5,0:sta. Tämä sijoittuu 19. sijalle luksusluokan täysikokoisten katumaastureiden joukossa. Sen omistuskustannukset ovat alhaiset, ja keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 1 295 dollaria.

  Mitä eroa on Mercedes-luokkien välillä?

Kuinka kauan Mercedes GLS kestää?

Mercedes GLS voi kestää 13-17 vuotta, jos sitä huolletaan oikein. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 kilometriä ilman suurempia korjauksia, jos se huolletaan asianmukaisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z