Mercedes-Benz S-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. S-luokka tunnetaan Mercedeksen kalleimpana ja premium-luokkana. Laatu on aina huippuluokkaa, ja niiden tiedetään kestävän monta vuotta.

Yleiskatsaus

S-luokka on tällä hetkellä seitsemännessä sukupolvessa, joka esiteltiin vuonna 2020. Esittelyssä oleviin malleihin kuuluvat myös suorituskykyiset AMG-mallit ja Maybachin premium-malli. S450 on perusmalli, jossa on 3,0 L I6 Turbo -moottori. Kaikissa Benz-malleissa on mild-hybridimoottorit.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. S-luokka on ollut melko luotettava, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 74 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. NHTSA on arvioinut S-luokan täydet tähdet, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten aktiivinen jarruavustin, huomioavustin, Mercedes-Benz-hätäpuhelu jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot devalvoituvat noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja S-luokka devalvoituu noin 55 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. S-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

  Lexus LFA Luotettavuus

FAQ

Onko Mercedes-Benz S-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz S-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz S-Classissa on?

Mercedes S-luokka on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz S-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes S-luokassa on 429 hevosvoimaa ja 384 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz S-luokan tavaratila?

12,9 Cubic Feet ( 0,365 m3 )

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz S-luokassa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz S-Classissa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden S-Class on luotettavin?

Milla Henson, Motor Biscuit sanoo, että vuoden 2009 malli on yksi luotettavimmista S-Class-malleista.

Kuinka kauan Mercedes S-Class kestää?

Mercedes-Benz S-luokan autot voivat kestää jopa 250 000 kilometriä säännöllisellä huollolla ja päivittäisellä hoidolla. Mercedes-Benz-autot kestävät tunnetusti 13-17 vuotta, joten ne ovat hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

Onko Mercedes S550 hyvä auto?

Mercedes-Benz S550:n luotettavuuspisteet ovat 2,0 pistettä 5,0:sta. Tämä tekee siitä 25. sijan 30:stä täysikokoisesta luksusautosta. Sen keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 1249 dollaria. Tämä tarkoittaa, että sen omistuskustannukset ovat erittäin alhaiset.

  Mercedes Benz CL63 / CL65 AMG Luotettavuus

Pitäisikö minun ostaa E- vai S-luokka?

Paljon edullisemmalla hinnalla saat E-Luokassa erittäin korkean kiihtyvyyden ja tehon. Mutta jos nopeus ja mukavuus ovat etusijalla, Mercedes-Benz S-luokka on selvä voittaja. Todellinen lippulaivasedan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z