Mercedes Benz S63 / S65 luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. S-luokka tunnetaan Mercedeksen kalleimpana ja premium-luokkana. Laatu on aina huippuluokkaa, ja niiden tiedetään kestävän monta vuotta.

Yleiskatsaus

S63- ja S65-luokkia valmistettiin Mercedeksen toimesta viimeksi kuudennessa sukupolvessa, mutta nämä autot ovat edelleen melko upeita ajaa. S63:ssa on V8 Biturbo -moottori ja S65:ssä V12 Biturbo -moottori. Molemmissa on AMG-päivitykset.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. S63 on ollut melko luotettava, eikä autossa ole suuria ongelmia, paitsi että sen huoltokustannukset ovat korkeat.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. S63 tai S65 on saanut NHTSA:n täydet tähdet, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten aktiivinen jarruavustin, huomioavustin, Mercedes-Benz-hätäpuhelu jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot devalvoituvat noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja S-luokka devalvoituu noin 55 % 5 vuoden kuluttua.

  Mercedes Benz E Class farmariauto Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. S63- tai S65-mallin huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz S63 / S65 AMG etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz S63 / S65 AMG:ssä on?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz S63 / S65 AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG:n teho on 577 hevosvoimaa ja vääntömomentti 664 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG:ssä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z