Mercedes Benz SL-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. SL-luokkaan kuuluvat grand touring -urheiluautot ja roadsterit, jotka ovat kaikki kaksipaikkaisia autoja. SL-luokka on hiljattain poistunut Mercedes-Benzin mallistosta, ja sitä myydään nyt yksinomaan Mercedes-AMG-merkin alla.

Yleiskatsaus

SL-luokka on ollut melko vanha, ja se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1954. Viimeinen SL-luokan sukupolvi Benz-merkin alla oli kuudes sukupolvi nimeltä R231, ja myytävät mallit olivat SL450 ja SL550.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen ajoneuvon ostamista jokaiselle ostajalle, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. SL-luokan luotettavuusluokitus on ollut hyvä, ja J.D Power antoi sille luotettavuusluokituksen 3,5 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. SL-luokkaa ei ole kolaritestattu sen yksinoikeuden vuoksi. Siinä on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten etutörmäysvaroitus, automaattiset hätäjarrut, Mercedes Pre-Safe jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä määritettäessä ajoneuvon luotettavuutta. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja SL-luokka menettää arvonsa noin 62 % 5 vuoden kuluttua.

  Land Rover Range Rover Evoque Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. SL-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz SL-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz SL-luokka on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz SL-luokassa on?

Mercedes-Benz SL-luokka on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz SL-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz SL-luokassa on 362 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz SL-luokan tavaratila?

8,5 kuutiometriä ( 0,241 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz SL-luokassa on?

3,7 tuumaa ( 9,4 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz SL-luokassa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes SL hyvä sijoitus?

Vaikka hinnat ovat nousseet jo vuosia, tulevaisuudessa on vielä paljon kasvupotentiaalia. Niille, jotka etsivät klassista 90-luvun urheiluautoa, R129 on hyvä sijoitus.

Kuinka luotettava SL500 on?

Consumer Reports nimesi uuden vuoden 2003 SL500-mallin vuonna 2003 myydyimmäksi epäluotettavaksi autoksi. Mutta kas kummaa, se osoittautui myös autoksi, jonka useimmat asiakkaat ostaisivat uudelleen.

  Mikä on paras Mercedes-luokka?

Mikä Mercedes SL on paras?

  • 1997-2001 Mercedes-Benz SL 73 AMG®
  • 2012-2019 Mercedes-Benz SL 65 AMG®
  • 2008-2011 Mercedes-Benz SL 65 AMG® Black Series.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z