Mercedes Benz SLC-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. SLC-luokassa on avoautoroadsterin muotoinen kori, joka on lähes urheiluauto. Nämä autot ovat erittäin ylellisiä katsella ja ensiluokkaisia istua niissä.

Yleiskatsaus

SLC-luokka vastaa Mercedeksen huippuluokan S-luokkaa. SLC-luokassa on 2,0 litran I4-turbomoottori, joka tuottaa 249 hevosvoimaa, ja tarjolla on myös AMG-malli, jossa on vielä nopeampi moottori. SLC300 kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 5,8 sekunnissa. houkuttelevinta autossa on kuitenkin avoauton kori, joka on nykyään melko harvinainen.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, sillä se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. SLC-luokan luotettavuusluokitus on J.D Powerin mukaan hyvä, 3,5 pistettä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA tai IIHS eivät ole vielä testanneet SLC-luokkaa, mutta autossa on varmasti monia turvallisuusominaisuuksia, kuten muissakin Mercedeksissä.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja SLC-luokka menettää arvonsa noin 33 % 3 vuoden kuluttua.

  Hyundai Veloster N Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. SLC-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz SLC-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz SLC-Class on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz SLC-Classissa on?

Mercedes-Benz SLC-Class on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz SLC-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz SLC-luokan teho on 241 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz SLC-luokan tavaratila?

6,5 kuutiometriä ( 0,184 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz SLC-luokassa on?

4,4 tuumaa ( 11,18 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz SLC-Classissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes SLC naisten auto?

Kyllä, SLC:n suuntaus on kohti naisen autoa. 18 vuotta sitten tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien Mercedeksen pikku transsukupuolinen SLK-auto on ollut maailman myydyin auto. Se syntyi aataminomenan kanssa, ja se pukeutui shortseihin harjoitellakseen pisuaarien käyttöä. Se on kuitenkin ollut yhtä tyttömäinen kuin pehmoleluilla täytetty vaaleanpunainen makuuhuone ja pehmoleluja täynnä oleva makuuhuone.

  Chrysler Voyager Luotettavuus

Mitä eroa on SLK:lla ja SLC:llä?

Vuoden 2017 Mercedes-Benz SLC korvaa SLK 350:n. SLK 350 ja SLK55 AMG(r), variantit on poistettu SLK:sta. Tämä on suurin ero SLK:n ja SLC:n välillä. SLC:hen on nyt kaksi varustevaihtoehtoa, joista toinen on Mercedes-Benz AMG(r):n lippulaiva, SLC 43.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z